ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 


Τι προγραμματίζουμε ή τι πρόκειται να γίνει


Τελευταία Ενημέρωση : 22-11-2017


Ανακοινώσεις σε ισχύ
πρόσφατα ανανεωμένες και μονίμου ενδιαφέροντος

[ Κάνοντας click πάνω σε οποιονδήποτε τίτλο, πηγαίνετε κατ'ευθείαν στις αντίστοιχες ανακοινώσεις ]


A.A.
   Μεσημεριανή συνεστίαση στο Ν.Ο.Ε. το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017


Ακολουθεί κατωτέρω η από 22 Νοεμβρίου 2017 επίσημη ηλεκτρονική ανακοίνωση της εκδηλώσεως,
η οποία έχει ήδη προωθηθεί και με απ' ευθείας e-mail προς ενημέρωση των μελών μας:


Αριθμός Πρωτοκόλλου : 30 /2017 Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΣ    : Τα μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ.
ΘΕΜΑ    : Συνεστίαση στο Ν.Ο.Ε. το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. του Σ.Α./Σ.Ν.Δ. έχει την ευχαρίστηση να σας γνωρίσει ότι διοργανώνει συνεστίαση, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 13:00 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και σας προσκαλεί να έλθετε με τους συναδέλφους και φίλους σας.

Εν όψει των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους που φθάνουν, αποφασίσαμε να οργανώσουμε άλλη μία συνάντηση με γεύμα, όπως επανειλημμένα μας ζητήσατε και, αφήνοντας για λίγο πίσω τις δυσκολίες της καθημερινότητας, να βρεθούμε μαζί με αγαπητά μας πρόσωπα σε ένα θερμό και ευχάριστο περιβάλλον.

Οι προδιαγραφές θα είναι ίδιες περίπου με τις προηγούμενες φορές: Μεσημεριανή συνάντηση και γεύμα στην Αίθουσα Ανέμων του Ναυτικού Ομίλου, με συνοδεία μουσικής πιάνου. Και αυτή τη φορά η τιμή θα παραμείνει στα 28€ ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων κρασιού, μπύρας και αναψυκτικών.
[Η πληρωμή γίνεται επί τόπου, απ' ευθείας προς το προσωπικό του Ν.Ο.Ε.]

Επειδή η χωρητικότητα της Αίθουσας Ανέμων είναι μέχρις 160-170 άτομα, είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τη σειρά προτεραιότητας των δηλώσεων και να σας ενημερώσουμε ότι πρώτη προτεραιότητα δίδεται στα μέλη μας.

Κατόπιν τούτων παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής σας και αριθμού ατόμων μέχρι την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, είτε απ' ευθείας στα μέλη του Δ.Σ. του ΣΑ/ΣΝΔ, στα γνωστά σας και αναγραφόμενα και στη στήλη "Επικοινωνίας" της ιστοσελίδας τηλέφωνά τους, είτε με e-mail στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

 • του Αντιπροέδρου, Υποναυάρχου Αντωνίου Αναστασάκη, ananast@gmail.com,
 • του Εφόρου Δημ. Σχέσεων, Αντιναυάρχου Ανδρέα Ξενάκη, andreas.xenakis@hotmail.com
Θα θέλαμε ακόμη να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

 • Οι ανακοινώσεις του Συνδέσμου δεν αποστέλλονται ταχυδρομικώς.
 • Η παρούσα και οι οποιεσδήποτε τυχόν νεώτερες πληροφορίες επί της εκδηλώσεως θα αναρτώνται, προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου, στη στήλη "Ανακοινώσεων" της ιστοσελίδας του Συνδέσμου (www.sa-snd.gr).
Τα μέλη μας παρακαλούνται να ενημερώσουν όποιους συναδέλφους γνωρίζουν που δεν διαθέτουν e-mail, για την εκδήλωση και τις λεπτομέρειές της, ώστε να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Το Δ.Σ.

   Τριήμερη εκδρομή του ΣΑ/ΣΝΔ σε ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ, από 10-12 Νοεμβρίου 2017  ...Με click στο παρακάτω εικονίδιο μπορείτε να δείτε τις προβλεπόμενες καιρικές συνθήκες στην περιοχή που θα επισκεφθούμε:
Ο καιρός σήμερα και η πρόγνωση
των επόμενων 7 ημερών

για την περιοχή των Ιωαννίνων
Ο καιρός σήμερα και η πρόγνωση
των επόμενων 7 ημερών

για την περιοχή του Μετσόβου

  ...Click στο όνομα: 'Grand Serai Hotel' για μετάβαση στo site του ξενοδοχείου μας στα Ιωάννινα.

  ...Click στο παρακάτω εικονίδιο για να δείτε (σε μεγέθυνση) στον οδικό χάρτη τις διαδρομές μας (μετά το Αντίρριο) προς τις τποθεσίες που θα επισκεφθούμε (Μέτσοβο, Ιωάννινα. Καλπάκι, Κόνιτσα, Μονοδένδρι).

Όπως κάνουμε συνήθως, σ' αυτήν εδώ τη θέση προστίθενται, όποτε υπάρχουν, οι νεώτερες ενημερώσεις και πληροφορίες για τις εκδηλώσεις μας, τοποθετημένες κατά αντίστροφη χρονολογική σειρά (στο τέλος η αρχική και από πάνω προστίθενται οι νεώτερες).
Η αρχική ανακοίνωση και οι μέχρι σήμερα συμπληρωματικές παρατηρήσεις/ενημερώσεις για την εκδρομή μας προς Ιωάννινα - Μέτσοβο, από 10-12 Νοεμβρίου 2017, είναι οι ακόλουθες:   #3 Ενημέρωση (από 06/11/2017): Οι αλλαγές στο πρόγραμμα εκδρομής Ιωαννίνων

Σε συνεργασία με το γραφείο τουρισμού και με τον ξεναγό στα Ιωάννινα, αποφασίσθηκαν οι ακόλουθες αλλαγές στο γενικό πρόγραμμα της εκδρομής που σας είχε ανακοινωθεί αρχικά:

  Παρασκευή, 10/11: Αθήνα - Ιωάννινα.
  Αναχώρηση 07:30 από Κηφισιά (έναντι Ζηρινείου) και 08:00 από Παπάγου (περιοχή ΑΟΟΑ). Με δύο ενδιάμεσες στάσεις καθ' οδόν, φθάνουμε μέσω γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου στα Ιωάννινα, περίπου στις 2:00 με 2:30. Προγραμματίσθηκε γεύμα στο εστιατόριο του συγκροτήματος 'Φρόντζου Πολιτεία' πάνω στο λόφο, με πανοραμική θέα της πόλεως των Ιωαννίνων. Μετά το γεύμα, μετάβαση στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερο απόγευμα για περιήγηση στην πόλη. Δείπνο στο ξενοδοχείο-Διανυκτέρευση.

  Σάββατο 11/11: Καλπάκι (Μουσείο Πολέμου) - Μονοδένδρι - Άνω Πεδινά - Ιωάννινα.
  Αναχώρηση κατά τις 09:00 μετά το πρωινό για σύντομη ξενάγηση στην πόλη από πιστοποιημένο ξεναγό (το περιπατητικό τμήμα της ξενάγησης θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μουσείο Πολέμου, στο Καλπάκι. Χρόνος για να παρακολουθήσουμε σχετικό ενημερωτικό βίντεο για τη μάχη του Καλπακίου κατά τον Β'Π.Π. Επόμενος σταθμός μας το χωριό Μονοδένδρι, με διαθέσιμο χρόνο για περιήγηση. Για μεσημεριανό φαγητό έχουμε κλείσει στο "Σπίτι του Ορέστη", ένα ιδιαίτερο μέρος, στο πλησίον χωριό Άνω Πεδινά. Το γεύμα, δωρεάν πλην ποτών, είναι ευγενική προσφορά της Κας Αντωνοπούλου, χήρας του αείμνηστου συναδέλφου Γ. Αντωνόπουλου. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο-Διανυκτέρευση.

  Κυριακή 12/11: Ιωάννινα - Μέτσοβο - Αθήνα
  Αναχώρηση μετά το πρωινό. Αναλόγως των καιρικών συνθηκών, προαιρετική επίσκεψη στο Νησάκι της Κυρά Φροσύνης, γραφικό οικισμό με πετρόχτιστα σπίτια και λιθόστρωτα σοκάκια. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το σπίτι-μουσείο του Αλή Πασά, όπου υπάρχει ο οντάς (δωμάτιο) του Πασά και οι τρύπες στο πάτωμα (από τις σφαίρες που τον σκότωσαν) και προσωπικά αντικείμενα του Αλή Πασά και της Κυρά Φροσύνης. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το γραφικό Μέτσοβο. Εκεί θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος για περιήγηση, για προαιρετική επίσκεψη στο Μουσείο Τοσίτσα και για μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση νωρίς το απόγευμα για επιστροφή στην Αθήνα, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη βραδινές ώρες στα σημεία αναχωρήσεως.

  Η σειρά των παραπάνω επισκέψεων ή και η πραγματοποίηση κάποιων εξ αυτών, ενδέχεται να επηρεαστεί από τις καιρικές συνθήκες και τα χρονικά περιθώρια που θα υπάρξουν. Οι όποιες αλλαγές θα αποφασίζονται και θα ανακοινώνονται στους εκδρομείς επί τόπου.


     #2 Ενημέρωση (από 02/11/2017): Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα της εκδρομής Ιωαννίνων

  Η αλλαγή σε 'χειμερινή ώρα' (βραδιάζει νωρίτερα) και η επανεκτίμηση της διάρκειας των διαδρομών, μας έβαλε σε σκέψεις για 'βελτιωτικές' αλλαγές του προγράμματος των επισκέψεών μας στην Ήπειρο.
  Με πρόθεση να διατηρήσουμε την εκδρομή όσο το δυνατόν πιο άνετη ακόμα και για τους πιο ηλικιωμένους, προχωρούμε στην ανακατανομή μέσα στο εκδρομικό τριήμερο των επί μέρους προορισμών.
  Η νέα σειρά επισκέψεων αλλά και οι ώρες αναχωρήσεως του πούλμαν από τις αφετηρίες Κηφισιάς και Παπάγου θα ανακοινωθούν από αυτή τη στήλη μετά την τελική απόφαση, που θα ληφθεί κατά το Δ.Σ. της Δευτέρας 6ης Νοεμβρίου.


     #1 Η αρχική, ηλεκτρονική ανακοίνωση της εκδρομής (από 16 Οκτωβρίου 2017):

  Η ανακοίνωση αυτή έχει αποσταλεί και ηλεκτρονικώς στα μέλη

  Αριθμός Πρωτοκόλλου : 29 /2017 Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2017
  ΠΡΟΣ    : Τα μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ.
  ΘΕΜΑ    : Τριήμερη εκδρομή 10-12 Νοεμβρίου 2017 σε ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ


  Αγαπητοί Συνάδελφοι,
  Το Δ.Σ. του ΣΑ/ΣΝΔ έχει την ευχαρίστηση να σας γνωρίσει ότι διοργανώνει φθινοπωρινή εκδρομή με πούλμαν το τριήμερο Παρασκευής-Κυριακής, 10-12 Νοεμ. 2017, για Ιωάννινα, με επί μέρους επισκέψεις σε Μέτσοβο, Καλπάκι, Κόνιτσα και Μονοδένδρι. Η παραμονή μας (δύο διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή) θα είναι στο ξενοδοχείο 5* GRAND SERAI CONGRESS & SPA των Ιωαννίνων

  (http://www.grandserai.com/el)

  Το γενικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

  Παρασκευή 10/11: Αθήνα - Μέτσοβο - Ιωάννινα
  Αναχώρηση νωρίς το πρωί, με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό καφέ καθ' οδόν. Μέσω της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, κατευθυνόμαστε προς το γραφικό Μέτσοβο. Προαιρετική επίσκεψη στο Μουσείο Τοσίτσα. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και μεσημεριανό φαγητό. Αργά το απόγευμα άφιξη στα Ιωάννινα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο-Διανυκτέρευση.

  Σάββατο 11/11: Καλπάκι (Μουσείο Πολέμου)- Κόνιτσα - Μονοδένδρι - Ιωάννινα
  Αναχώρηση μετά το πρωινό για να επισκεφθούμε το Μουσείο Πολέμου, στο Καλπάκι. Χρόνος για να παρακολουθήσουμε σχετικό βίντεο. Επόμενος σταθμός μας η Κόνιτσα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και περιήγηση. Συνεχίζοντας θα επισκεφθούμε το χωριό Μονοδένδρι. Περιήγηση και μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στα Ιωάννινα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο-Διανυκτέρευση.

  Κυριακή 12/11: Ιωάννινα - Αθήνα
  Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για την πόλη των Ιωαννίνων. Προαιρετικά επίσκεψη στο Νησάκι της Κυρά Φροσύνης, γραφικό οικισμό με πετρόχτιστα σπίτια και λιθόστρωτα σοκάκια. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το σπίτι-μουσείο του Αλή Πασά, όπου υπάρχει ο οντάς (δωμάτιο) του Πασά και οι τρύπες στο πάτωμα (από τις σφαίρες που τον σκότωσαν), τοπικές ενδυμασίες, όπως και προσωπικά αντικείμενα του Αλή Πασά και της Κυρά Φροσύνης. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για το μεσημεριανό μας φαγητό. Αναχώρηση νωρίς το απόγευμα για την επιστροφή, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη βραδινές ώρες στα σημεία αναχωρήσεως.

  Επί μέρους λεπτομέρειες και τυχόν αλλαγές θα αναρτώνται καθώς θα προκύπτουν, στην παρούσα στήλη "Ανακοινώσεων" της ιστοσελίδας του Συνδέσμου.

  Η τιμή συμμετοχής κατά άτομο, με ημιδιατροφή, είναι 175€ σε δίκλινο δωμάτιο ή 240€ σε μονόκλινο δωμάτιο.

  Στα μέλη του Συνδέσμου που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα, θα προσφερθεί και αυτή τη φορά bonus (έκπτωση) 50€, η οποία θα τους επιστραφεί την ημέρα της εκδρομής.

  Στις παραπάνω τιμές συμμετοχής, που ισχύουν εφ' όσον η συμμετοχή δεν θα είναι μικρότερη των 40 ατόμων, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Οι δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND SERAI CONGRESS & SPA των Ιωαννίνων, με ημιδιατροφή, (δείπνο-πρωινό).
  • Επίσημος τοπικός ξεναγός (για ξενάγηση στα Ιωάννινα).
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Διόδια και Φ.Π.Α. 24%
  Στις τιμές ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Οι είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, πλωτά μέσα κ.α.
  • Τα ποτά, φιλοδωρήματα, επιπλέον γεύματα.
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

  Μετά τα παραπάνω και δεδομένου ότι ο αριθμός των διατεθέντων δωματίων είναι αυτή τη φορά σχετικά μειωμένος, πράγμα που επιβάλλει τήρηση σειράς προτεραιότητας, παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, το αργότερο μέχρι και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, είτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση ananast@gmail.com είτε τηλεφωνικά σε οποιοδήποτε από τα μέλη του Δ.Σ.

  Τα χρήματα θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι την ίδια ως άνω ημερομηνία (31/10) στο λογαριασμό του Συνδέσμου (όπου εμφανίζεται το όνομα του Ταμία μας, Αποστόλου Δαγκωνάκη) και έχει στοιχεία:

  ALPHA BANK #101-00-23102-20923 (IBAN GR74 0140 1010 1010 0231 0220 923)
  Προσέξτε να αναγράψετε στο καταθετήριο, οπωσδήποτε, το "Επώνυμό σας + Εκδρομή Ιωαννίνων".
  Παρακαλούμε επίσης όσους καταθέτουν χρήματα ηλεκτρονικά από άλλη τράπεζα (e-banking) να προσθέτουν στην κατάθεσή τους και την τραπεζική προμήθεια (+3€) ώστε να μην επιβαρύνεται με αυτήν ο Σύνδεσμος..

  Επειδή το ξενοδοχείο απαιτεί εξόφληση το αργότερο μία εβδομάδα πριν, ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι σε περίπτωση τυχόν ακύρωσης της συμμετοχής τους μετά την ημερομηνία αυτή, τα καταβληθέντα στο ξενοδοχείο χρήματα δεν επιστρέφονται.

  Επίσης, για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή βάσει των διατεθέντων δωματίων, η διαμονή σε μονόκλινο θα περιορισθεί στο ελάχιστο (δηλαδή θα προτιμώνται τα δίκλινα έναντι των μονόκλινων).

  Στην εκδρομή μπορούν να προσκληθούν και να συμμετάσχουν και συνάδελφοι μη εγγεγραμμένοι στο ΣΑ/ΣΝΔ, τέκνα και φιλικά ζεύγη των μελών, κατ' αρχήν μέχρι 2 άτομα ανά μέλος. Και στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με το χρόνο της δηλώσεως συμμετοχής και της καταθέσεως των χρημάτων εκάστου. Αλλά εάν υπάρξει περίπτωση υπερβάσεως του μεγίστου αριθμού συμμετοχών (~46 άτομα) προηγούνται πάντα τα μέλη έναντι των προσκεκλημένων.

  Τέλος, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η παρούσα ανακοίνωση δεν θα κυκλοφορήσει ταχυδρομικώς. Οι αποδέκτες της μέσω e-mail ή από την ιστοσελίδα παρακαλούνται να ενημερώσουν όποιους συναδέλφους γνωρίζουν για τις λεπτομέρειες και ημερομηνίες, ώστε να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς,
  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  Υποναύαρχος Π.Ν. (ε.α.)
  Αντ. Ν. Αναστασάκης
  Αντιπρόεδρος ΣΑ/ΣΝΔ

   Επίσκεψη μελών του ΣΑ/ΣΝΔ στο Θ/Κ και νυν Πλοίο-Μουσείο "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ" στα Ε.Ν.,
την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017.


Ακολουθεί κατωτέρω η από 7 Ιουνίου 2017 επίσημη ηλεκτρονική ανακοίνωση της εκδηλώσεως,
η οποία έχει ήδη προωθηθεί και με απ' ευθείας e-mail προς ενημέρωση των μελών μας:


Αριθμός Πρωτοκόλλου : 25 /2017 Αθήνα, 7 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣ    : Τα μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ.
ΘΕΜΑ    : Επίσκεψη μελών του ΣΑ/ΣΝΔ στο Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ στη μόνιμη δεξαμενή των Ελληνικών Ναυπηγείων (στο Σκαραμαγκά).


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ. έχει την ευχαρίστηση να σας γνωρίσει ότι την Πέμπτη, 22α Ιουνίου 2017 οργανώνει επίσκεψη των μελών του στο θρυλλικό Θ/Κ και πλέον Πλοίο-Μουσείο "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ", ευρισκόμενο στη μόνιμη δεξαμενή των "Ελληνικών Ναυπηγείων" στο Σκαραμαγκά.

Η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο που θα διατεθεί από Κ.Σ.Α.Ν., το οποίο θα αναχωρήσει από την πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 10:00 π.μ. ώστε να ευρίσκεται εγκαίρως στα Ε.Ν. προκειμένου αρχίσει η επίσκεψη στο δεξαμενισμένο πλοίο στις 11:00. Εκτιμώμενη ώρα αναχωρήσεως από το πλοίο 13:30 για επιστροφή στην πλ. Κλαυθμώνος.

Κατά την επίσκεψη θα μας υποδεχθεί και θα μας κάνει μικρή ενημέρωση ο Κυβερνήτης, Αρχιπλοίαρχος Σωτ. Χαραλαμπόπουλος Π.Ν. Θα υπάρξει χρόνος για να κατέβουν οι επιθυμούντες στη βάση της δεξαμενής για να δουν τη σπάνια εικόνα του Θ/Κ εκτός νερού, να το φωτογραφήσουν και να φωτογραφηθούν κάτω από το πρωραίο "έμβολο" του σκάφους.

Επειδή ο αριθμός των επισκεπτών είναι περιορισμένος (40 άτομα κατά μέγιστον) είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε σειρά προτεραιότητας. Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν παρακαλούνται να ενημερώσουν τηλεφωνικώς τα μέλη του Δ.Σ. ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση ananast@gmail.com, προ της Δευτέρας, 19/6.

Επίσης γνωρίζεται ότι υπάρχει η δυνατότητα μεταβάσεως των επιθυμούντων στα Ε.Ν. με Ι.Χ. Οι επιλέγοντες αυτόν τον τρόπο μεταβάσεως θα πρέπει να ευρίσκονται εκεί περί ώραν 10:45. Θα πρέπει δε να μας δηλώσουν και τον αριθμό του Ι.Χ. τους, προκειμένου δοθεί στην είσοδο των ναυπηγείων και να τους επιτραπεί η είσοδος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,
Αντ. Ν. Αναστασάκης
Αντιπρόεδρος Σ.Α./Σ.Ν.Δ.


Τα μέλη μας παρακαλούνται να ενημερώσουν όποιους συναδέλφους γνωρίζουν, που δεν διαθέτουν e-mail ή πρόσβαση στο διαδίκτυο, για την ημερομηνία και για να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.


   Η μεσημεριανή συνεστίαση του Σαββάτου 24 Ιουνίου 2017 στο Ν.Ο.Ε. ανεβλήθη.


Όπως κάνουμε συνήθως, σ' αυτήν εδώ τη θέση προστίθενται, όποτε υπάρχουν, οι νεώτερες ενημερώσεις και πληροφορίες για τις εκδηλώσεις μας, τοποθετημένες κατά αντίστροφη χρονολογική σειρά (στο τέλος η αρχική και από πάνω προστίθενται οι νεώτερες).


   #2 Ανακοίνωση περί ματαιώσεως της προγραμματισμένης για τις 24/6 εκδηλώσεως και αναβολής της για άλλη ημερομηνία στο μέλλον:

Ανακοινώνεται ότι, λόγω μη συγκεντρώσεως ικανοποιητικού αριθμού δηλώσεων συμμετοχής, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ. αποφάσισε την ακύρωση της προγραμματισμένης για τις 24/6 συνεστιάσεως στο Ν.Ο.Ε., αναβάλλοντάς την για καταλληλότερο χρόνο.
Το Δ.Σ. εύχεται προς τα μέλη του και τις οικογένειές τους ένα ήρεμο και ξεκούραστο καλοκαίρι.

Αντ. Ν. Αναστασάκης
Αντιπρόεδρος Σ.Α./Σ.Ν.Δ.


   Ακολουθεί κατωτέρω η από 29 Μαΐου 2017 επίσημη ηλεκτρονική ανακοίνωση της εκδηλώσεως,
Η ανακοίνωση αυτή έχει ήδη προωθηθεί και με απ' ευθείας e-mail προς ενημέρωση των μελών μας


Αριθμός Πρωτοκόλλου : 21 /2017 Αθήνα, 29 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣ    : Τα μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ.
ΘΕΜΑ    : Μεσημεριανή συνεστίαση στο Ν.Ο.Ε. το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. του Σ.Α./Σ.Ν.Δ. έχει την ευχαρίστηση να σας γνωρίσει ότι διοργανώνει συνεστίαση, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 13:00, στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και σας προσκαλεί να έλθετε με τους συναδέλφους και φίλους σας.

Θα είναι άλλη μία ευχάριστη, συναδελφική συνάντηση με γεύμα, όπως επανειλημμένα μας έχετε ζητήσει και έχουμε πραγματοποιήσει, για να βρεθούμε, να μιλήσουμε και να χαιρετιστούμε πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές και πριν τη διακοπή των τακτικών εργασιών του Συνδέσμου μας - με την υπόσχεση όμως για επιστροφή με καινούρια διάθεση και νέες ιδέες το Σεπτέμβριο.

Οι προδιαγραφές και αυτή τη φορά είναι ίδιες: Μεσημεριανή συνάντηση και ελαφρύ γεύμα στην ηλιόλουστη Αίθουσα Ανέμων του Ναυτικού Ομίλου, με τη μοναδική θέα στο Σαρωνικό και με συνοδεία μουσικής πιάνου. Προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε το μενού σε σχέση με τα προηγούμενα, αλλά και να κρατήσουμε την ποιότητα σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμή, που και αυτή τη φορά θα είναι 28€ ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων κρασιού, μπύρας και αναψυκτικών.
[Η πληρωμή ως γνωστόν γίνεται επί τόπου, απ' ευθείας στο προσωπικό του Ν.Ο.Ε.]

Επειδή:
 • η δυναμικότητα της αίθουσας Ανέμων είναι περίπου 160 άτομα,
 • οι προθεσμίες για να επιβεβαιώσουμε προς τον Όμιλο την κράτηση ολόκληρης της αίθουσας για αποκλειστική μας χρήση είναι λίγο στενές,
για τούτο παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση επιθυμίας συμμετοχής σας μέχρι τη Δευτέρα, 12η Ιουνίου, είτε απ' ευθείας στα μέλη του Δ.Σ. του ΣΑ/ΣΝΔ, στα γνωστά σας και αναγραφόμενα και στη στήλη "Επικοινωνίας" της ιστοσελίδας τηλέφωνά τους, είτε με e-mail στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

 • του Αντιπροέδρου, Υποναυάρχου Αντωνίου Αναστασάκη, ananast@gmail.com,
 • του Εφόρου Δημ. Σχέσεων, Αντιναυάρχου Ανδρέα Ξενάκη, andreas.xenakis@hotmail.com
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας υποβολής δηλώσεων. Παρακαλούμε να μνημονεύετε εξ αρχής αν θα θέλατε να φέρετε και πολίτες φίλους σας, την οριστική όμως απάντηση γι' αυτούς θα τη λάβετε μετά την παραπάνω ημερομηνία της 12ης Ιουνίου, εφ' όσον έως τότε θα υπάρξουν κενές θέσεις, οι οποίες θα διατεθούν επίσης κατά σειρά προτεραιότητας αιτήματος.

Θα θέλαμε ακόμη να σας υπενθυμίσουμε τα εξής:

 • Όλες πλέον οι ανακοινώσεις του Συνδέσμου δεν διανέμονται ταχυδρομικά αλλά μέσω e-mail.
 • Η παρούσα και οι οποιεσδήποτε τυχόν νεώτερες πληροφορίες για την εκδήλωση, θα αναρτώνται προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου, στη στήλη "Ανακοινώσεων" της ιστοσελίδας του Συνδέσμου ( www.sa-snd.gr)
Τα μέλη μας παρακαλούνται να ενημερώσουν όποιους συναδέλφους γνωρίζουν, που δεν διαθέτουν e-mail ή πρόσβαση στο διαδίκτυο, για την ημερομηνία και για να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Το Δ.Σ.

   Τετραήμερη εκδρομή του ΣΑ/ΣΝΔ στην ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, από 16-19 Ιουνίου 2017.  ...Με click στο παρακάτω εικονίδιο μπορείτε να δείτε τις προβλεπόμενες καιρικές συνθήκες στην περιοχή που θα επισκεφθούμε:
Ο καιρός σήμερα και η πρόγνωση
των επόμενων ημερών

για την περιοχή της Κεφαλλονιάς.

  ...Click στο όνομα: 'Ionian Plaza Hotel' για μετάβαση στo site του ξενοδοχείου μας στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς.

  ...Click στο παρακάτω εικονίδιο για να δείτε (σε μεγέθυνση) έναν οδικό χάρτη της Νήσου Κεφαλλονιάς, με σημειωμένα (με αστερίσκο ή/και έγχρωμα γράμματα) τα σημεία ενδιαφέροντός μας κατά την παραμονή μας στο νησί.
Όπως κάνουμε συνήθως, σ' αυτήν εδώ τη θέση προστίθενται, όποτε υπάρχουν, οι νεώτερες ενημερώσεις και πληροφορίες για τις εκδηλώσεις μας, τοποθετημένες κατά αντίστροφη χρονολογική σειρά (στο τέλος η αρχική και από πάνω προστίθενται οι νεώτερες).
Η αρχική ανακοίνωση και οι μέχρι σήμερα συμπληρωματικές παρατηρήσεις/ενημερώσεις για την εκδρομή μας στην Κεφαλλονιά, από 16-19 Ιουνίου 2017, είναι οι ακόλουθες:   #2 Ενημέρωση (από 14/06/2017): Το Τελικό Πρόγραμμα Εκδρομής Κεφαλλονιάς

Μετά συνεργασία με τον ξεναγό στην Κεφαλλονιά, το γενικό πρόγραμμα διαμορφώθηκε ως εξής :

 • Παρασκευή, 16 Ιουνίου :

  Αναχώρηση 08:00 από Κηφισιά (έναντι Ζηρινείου) και 08:30 από Παπάγου (περιοχή ΑΟΟΑ). Ενδιάμεση στάση καθ' οδόν, για τον πρωινό μας καφέ. Συνέχεια της διαδρομής προς το λιμάνι της Κυλλήνης. Άφιξη και άμεση επιβίβαση στο πλοίο. Απόπλους και άφιξη στον Πόρο, το λιμάνι της Κεφαλλονιάς. Κατά τη διαδρομή, στάση στο Μαρκόπουλο, για επίσκεψη στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, γνωστής και ως Παναγίας Φιδούσας, η οποία έχει πάρει την ονομασία της από τα φιδάκια που εμφανίζονται κάθε χρόνο στα μέσα του Αυγούστου. Αναχώρηση για το Αργοστόλι και το ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Γεύμα κατ' επιλογή στα πολλά εστιατόρια, κοντά στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το γραφικό Ληξούρι, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού, όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση και απογευματινό καφέ. Επιστροφή στην πόλη του Αργοστολίου. Διανυκτέρευση.


 • Σάββατο, 17 Ιουνίου :

  Αναχώρηση μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο μας, για να πραγματοποιήσουμε το γύρο του νησιού. Πρώτη μας στάση το μοναστήρι του Αγ. Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού. Στη συνέχεια επίσκεψη στο σπήλαιο Δρογκαράτη με πλούσιο διάκοσμο από σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Βρίσκεται στην περιοχή Χαλιωτάτων, σε υψόμετρο 120 μ. Το βάθος του φτάνει τα 95 μ. και η θερμοκρασία στο εσωτερικό του είναι 18ο C. Μετά θα απολαύσουμε τη βαρκάδα μέσα στην υπόγεια λίμνη (λιμνοσπήλαιο) της Μελισσάνης, που βρίσκεται στον Καραβόμυλο, μόλις 2 χιλιόμετρα από τη Σάμη, με μήκος 160 μ. και με το μεγαλύτερο βάθος της λίμνης να φτάνει τα 39 μ. Το μεσημέρι στάση για φαγητό στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό της Αγίας Ευφημίας, όπου θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να απολαύσουν οι ενδιαφερόμενοι και ένα θαλασσινό μπάνιο. Το απόγευμα, επίσκεψη για τον καφέ μας στον παραδοσιακό οικισμό του Φισκάρδου. Κατά την επιστροφή μας στο Αργοστόλι θα περάσουμε να δούμε τη γραφική Άσσο με το ενετικό κάστρο της.


 • Κυριακή, 18 Ιουνίου :

  Η μέρα ξεκινά με έναν μικρό περίπατο για να γνωρίσουμε το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς. Μετά θα περάσουμε από το Ενετικό Κάστρο, που ήταν η πρώτη πρωτεύουσα του νησιού και θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα, στο οποίο φυλάσσεται το πέλμα του Αγίου. Θα ακολουθήσει μια θαυμάσια διαδρομή στα γραφικά χωριά της Λειβαθούς, τα Κουρκουμελάτα, τα Καλλιγάτα, τα Σβορωνάτα και τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού στην περιοχή της Λάσσης. Ανάλογα με την ώρα θα επιλέξουμε τόπο στην περιοχή για το μεσημεριανό γεύμα μας. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε και θα θαυμάσουμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο στις Καταβόθρες, στο ακρωτήριο των Αγίων Θεοδώρων. Επιστροφή και διανυκτέρευση στο Αργοστόλι.


 • Δευτέρα, 19 Ιουνίου :

  Αναχώρηση μετά το πρωινό (και με τις βαλίτσες στο πούλμαν) αναχωρούμε για την πιο τουριστική περιοχή της Κεφαλονιάς, τη Σκάλα, με την απέραντη παραλία της, στο νοτιότερο άκρο του νησιού. Χρόνος για καφέ. Στη συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι του Πόρου. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το λιμάνι της Κυλλήνης. Άφιξη, άμεση επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις!!
   #1 Η αρχική, ηλεκτρονική ανακοίνωση της εκδρομής (από 4 Μαΐου 2017):
Η ανακοίνωση αυτή έχει αποσταλεί και ηλεκτρονικώς στα μέλη

Αριθμός Πρωτοκόλλου : 20 /2017 Αθήνα, 04 Μαΐου 2017
ΠΡΟΣ    : Τα μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ.
ΘΕΜΑ    : Τετραήμερη εκδρομή 16-19 Ιουνίου 2017 στην ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. του ΣΑ/ΣΝΔ έχει την ευχαρίστηση να σας γνωρίσει ότι διοργανώνει τετραήμερη εκδρομή με πούλμαν για την Κεφαλλονιά, από 16 ως 19 Ιουνίου 2017, με τρεις διανυκτερεύσεις, με πρωινό (b & b), στο ξενοδοχείο Ionian Plaza 3* στο Αργοστόλι.

(http://www.ionianplaza.com/)

Το γενικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή, 16 Ιουνίου :
Αναχώρηση 08:00 από Κηφισιά (έναντι Ζηρινείου) και 08:30 από Παπάγου (περιοχή ΑΟΟΑ). Ενδιάμεση στάση καθ' οδόν, για τον πρωινό μας καφέ. Συνέχεια της διαδρομής προς το λιμάνι της Κυλλήνης. Άφιξη και άμεση επιβίβαση στο πλοίο. Απόπλους και άφιξη στο όμορφο νησί της Κεφαλλονιάς. Κατά τη διαδρομή, στάση στο Μαρκόπουλο, για επίσκεψη στην εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, γνωστής και ως Παναγία Φιδούσα, η οποία έχει πάρει την ονομασία της από τα φιδάκια που εμφανίζονται κάθε χρόνο στα μέσα του Αυγούστου. Αναχώρηση για το Αργοστόλι και το ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το γραφικό Ληξούρι, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού, όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση και απογευματινό καφέ. Επιστροφή στην πόλη του Αργοστολίου. Διανυκτέρευση.

Σάββατο, 17 Ιουνίου :
Αναχώρηση μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο μας. Πρώτη μας επίσκεψη το μοναστήρι του Αγ. Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού. Στη συνέχεια περνάμε από το Ενετικό Κάστρο και συνεχίζουμε για Άγιο Ανδρέα, Κουρκουμελάτα, Λάσση. Άφιξη στη Λάσση, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό. Συνεχίζοντας θα επισκεφθούμε τις Καταβόθρες, που βρίσκονται στο ακρωτήριο των Αγίων Θεοδώρων. Χρόνος για περιήγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην πόλη του Αργοστολίου. Διανυκτέρευση.

Κυριακή, 18 Ιουνίου :
Αναχώρηση μετά το πρωινό με πρώτη μας επίσκεψη το σπήλαιο της Δρογκαράτης στην περιοχή Χαλιωτάτων, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 120 μ. Το βάθος του φτάνει τα 95 μ. και η θερμοκρασία του είναι 18ο C. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης, που βρίσκεται στον Καραβόμυλο, μόλις 2 χιλιόμετρα από τη Σάμη, με μήκος 160 μ. και με το μεγαλύτερο βάθος της λίμνης να φτάνει τα 39 μ. Συνέχεια της διαδρομής μας η Αγία Ευφημία, όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό στις ψαροταβέρνες του χωριού. Αναχώρηση για το Φισκάρδο, το διάσημο πανέμορφο ψαροχώρι, όπου θα θαυμάσουμε πολλά διατηρητέα αρχοντικά του νησιού. Το Φισκάρδο είναι το μοναδικό χωριό του νησιού που διατηρεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του και έχει κηρυχθεί ως διατηρητέος οικισμός. Χρόνος για περιήγηση. Επιστροφή στο Αργοστόλι και το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα, 19 Ιουνίου :
Αναχώρηση μετά το πρωινό για να επισκεφθούμε την Σκάλα, στο νοτιότερο άκρο του νησιού. Χρόνος για καφέ ή μπάνιο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι του Πόρου. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το λιμάνι της Κυλλήνης. Άφιξη, άμεση επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις!!

Οι ώρες και η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιούνται, για καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων. Επίσης ενδέχεται να προστεθεί προαιρετικά ημερήσια επίσκεψη με τοπικό πλοιάριο στην Ιθάκη. Στην περίπτωση αυτή, όσοι επιλέξουν επίσκεψη στην Ιθάκη, φυσικά δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν το αναφερόμενο πρόγραμμα εκείνης της ημέρας.

Η τιμή συμμετοχής είναι 190€ κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (δηλ. 380€ το ζεύγος) και 250€ το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
Για τα μέλη του Συνδέσμου θα ισχύσει και αυτή τη φορά έκπτωση 40€ (δηλ. το ζεύγος θα πληρώσει 340€ σε δίκλινο ή το άτομο 210€ σε μονόκλινο).

Στις παραπάνω τιμές ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελές ιδιόκτητο κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • 3 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο Ionian Plaza 3*, στο Αργοστόλι, με πρωινό.
 • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη - Πόρος Κεφαλλονιάς - Κυλλήνη.
 • Τοπικός ξεναγός τη 2η και 3η ημέρα.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α. 24 %.
Στις τιμές ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο (π.χ. Ιθάκη)

Λόγω μικρών χρονικών περιθωρίων και περιορισμένης διαθεσιμότητας κλινών, παρακαλούμε για την έγκαιρη κατάθεση των χρημάτων μέχρι την Τρίτη 9 Μαΐου, στο λογαριασμό του Συνδέσμου:

ALPHA BANK #101-00-23102-20923 (IBAN GR74 0140 1010 1010 0231 0220 923)
(εμφανίζεται το όνομα του Ταμία μας, Αποστόλου Δαγκωνάκη). Θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφετε στο καταθετήριο, ως αιτιολογία, "Επώνυμό σας + Εκδρομή Κεφαλλονιάς".

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι καταθέτοντες χρήματα ηλεκτρονικά (e-banking) από άλλη τράπεζα θα πρέπει να προσθέτουν την τραπεζική προμήθεια (3 €) ώστε να μην επιβαρύνεται με αυτήν ο Σύνδεσμος.

Πρέπει να ληφθούν ακόμα υπόψη ότι:

 • Η ανακοίνωση δεν θα κυκλοφορήσει ταχυδρομικώς.
 • Η παρούσα και οι οποιεσδήποτε τυχόν νεώτερες πληροφορίες επί της εκδρομής, θα αναρτώνται προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου και στη στήλη Ανακοινώσεων της ιστοσελίδας του Συνδέσμου (www.sa-snd.gr).
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Υποναύαρχος (ε.α.)
Αντώνιος Αναστασάκης Π.Ν.

Αντιπρόεδρος ΣΑ/ΣΝΔ

   Πενθήμερη Πασχαλινή εκδρομή του ΣΑ/ΣΝΔ στην ΚΕΡΚΥΡΑ,από 13-17 Μαρτίου 2017.   Κατωτέρω η ηλεκτρονική ανακοίνωση της εκδρομής (από 1 Απριλίου 2017):
Η ανακοίνωση αυτή έχει αποσταλεί και ηλεκτρονικώς στα μέλη

Αριθμός Πρωτοκόλλου : 19 /2017 Αθήνα, 01 Απριλίου 2017
ΠΡΟΣ    : Τα μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ.
ΘΕΜΑ    : Πενθήμερη Πασχαλινή εκδρομή 13-17 Μαρτίου 2017 στην ΚΕΡΚΥΡΑ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. του ΣΑ/Σ.Ν.Δ. έχει την ευχαρίστηση να σας γνωρίσει ότι οριστικοποιήθηκε η Πασχαλινή εκδρομή που διοργανώνει με πούλμαν για Κέρκυρα, το πενθήμερο Μ.Πέμπτη-Δευτέρα Πάσχα, 13-17 Μαρτίου 2017, με τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Gelina Village Resort And Spa (5*) στην Αχαράβη Κερκύρας.

(http://www.hotelscombined.com/Hotel/Gelina_Village_Resort_Spa.htm)


Το γενικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Μ. Πέμπτη, 13 Μαρτίου :
Αναχώρηση 08:00 από Κηφισιά (έναντι Ζηρινείου) και 08:30 από Παπάγου (περιοχή ΑΟΟΑ). Στάση για καφέ στην περιοχή Κιάτου. Γεύμα στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας. Κίνηση μέσω Άρτας - Πρέβεζας, άφιξη Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση σε Ferry boat. Άφιξη Κέρκυρα και αναχώρηση για περιοχή Αχαράβης στα βόρεια του νησιού. Άφιξη στο ξενοδοχειακό συγκρότημα "Gelina Village Resort And Spa" αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση και δείπνο στο ξενοδοχείο.
Μ. Παρασκευή, 14 Μαρτίου :
Μετάβαση με το πούλμαν στην πόλη της Κέρκυρας, για να παρακολουθήσουν οι εκδρομείς τα θρησκευτικά και λοιπά έθιμα του νησιού. Λεπτομέρειες θα καθοριστούν επί τόπου από τον επί κεφαλής.
Μ. Σάββατον, 15 Μαρτίου :
Μετάβαση με το πούλμαν στην πόλη της Κέρκυρας, για να παρακολουθήσουν οι εκδρομείς τα θρησκευτικά και λοιπά έθιμα του νησιού. Λεπτομέρειες θα καθοριστούν επί τόπου από τον επί κεφαλής. Την τελετή της Αναστάσεως θα παρακολουθήσουμε στην Κασσιώπη (10' με το πούλμαν από Αχαράβη).
Κυριακή του Πάσχα, 16 Μαρτίου :
Ακολουθούμε το εορταστικό πρόγραμμα του ξενοδοχείου, όπου προσφέρεται πλούσιο πασχαλινό γεύμα με οβελία και με ζωντανή μουσική. Δεν προβλέπεται μετάβαση στην πόλη της Κέρκυρας.
Δευτέρα του Πάσχα, 17 Μαρτίου :
Αναχώρηση την 09:00 μετά το πρωινό. Επιβίβαση στο Ferry boat. Άφιξη Ηγουμενίτσα. Επιστροφή μέσω Πρέβεζας - Ακτίου - Βόνιτσας - Αμφιλοχίας, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ. Αναμένεται άφιξη στην Αθήνα περί ώρα 21:00.

Λεπτομερέστερο πρόγραμμα με τυχόν αλλαγές θα διανεμηθεί στο πούλμαν με την αναχώρηση, θα ενημερώνονται δε καθημερινά οι εκδρομείς για το πρόγραμμα της ημέρας.

Η τιμή συμμετοχής για ξενοδοχείο και πούλμαν είναι 180€ κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (δηλ. 360€ το ζεύγος) και 240€ το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
Η τιμή για τρίκλινο (2 ενήλικες και 1 παιδί) είναι 300€ για 4 διανυκτερεύσεις, χωρίς μεταφορά με πούλμαν.
Για τα μέλη του Συνδέσμου θα ισχύσει και αυτή τη φορά έκπτωση 40€ (δηλ. το ζεύγος θα πληρώσει 320€ σε δίκλινο ή το άτομο 200€ σε μονόκλινο).

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται:
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα "Gelina Village Resort And Spa".
 • Τρία γεύματα ημερησίως στο ξενοδοχείο (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) με δωρεάν κρασί/ μπύρα/ αναψυκτικά.
 • Όλες οι μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν 22 θέσεων, πλην των ατομικών εισιτηρίων Ferry-boat Ηγουμενίτσας - Κέρκυρας και επιστροφής (η τιμή κανονικού εισιτηρίου επιβάτη, μετ' επιστροφής, είναι 11€)
 • Φ.Π.Α. και Διόδια.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

Λόγω μικρών πλέον χρονικών περιθωρίων, παρακαλούμε για την έγκαιρη κατάθεση των χρημάτων μέχρι την Πέμπτη 6 Απριλίου, στο λογαριασμό του Συνδέσμου:
ALPHA BANK #101-00-23102-20923 (IBAN GR74 0140 1010 1010 0231 0220 923)
(εμφανίζεται το όνομα του Ταμία μας, Αποστόλου Δαγκωνάκη),
αναγράφοντας στο καταθετήριο, οπωσδήποτε, "Επώνυμό σας + Εκδρομή Κερκύρας".
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι καταθέτοντες χρήματα ηλεκτρονικά (e-banking) από άλλη τράπεζα θα πρέπει να προσθέτουν την τραπεζική προμήθεια (3 €) ώστε να μην επιβαρύνεται με αυτήν ο Σύνδεσμος.

Πρέπει να ληφθούν ακόμα υπόψη ότι:
 • Η ανακοίνωση δεν θα κυκλοφορήσει ταχυδρομικώς.
 • Η παρούσα και οι οποιεσδήποτε τυχόν νεώτερες πληροφορίες επί της εκδρομής, θα αναρτώνται προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου και στη στήλη Ανακοινώσεων της ιστοσελίδας του Συνδέσμου (www.sa-snd.gr).
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Υποναύαρχος (ε.α.)
Αντώνιος Αναστασάκης Π.Ν.

Αντιπρόεδρος ΣΑ/ΣΝΔ

   Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας για το 2017
[Νέα ημερομηνία/ώρα]


  Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Απριλίου 2017.

  Ήδη αποστέλλεται ηλεκτρονικά προς τα μέλη που μας έχουν γνωρίσει το e-mail τους, η (διορθωμένη)επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ., όπου καθορίζονται οι λεπτομέρειες. Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι που διαθέτουν e-mail να μας το γνωρίσουν, προκειμένου λαμβάνουν απ' ευθείας τις ανακοινώσεις του Συνδέσμου για θέματα που τους αφορούν.

   Η επίσημη ανακοίνωση περί της Γενικής Συνελεύσεως έχει ως ακολούθως:

Αριθμός Πρωτοκόλλου : 17/2017 Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2017


   ΠΡΟΣ : Τα Μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Ναυτικών Δοκίμων
   ΘΕΜΑ : Σύγκληση Ετησίας Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως, έτους 2017.

   Κατόπιν νεωτέρας αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.), η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) του Συνδέσμου μας θα λάβει χώρα το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 και ώρα 10:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παπάγου, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 1.

    Κατά τη Γ.Σ. θα συζητηθούν τα θέματα της ημερησίας διατάξεως, τα οποία καθορίζονται στην "Πρόσκληση των μελών του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ. σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση", που επισυνάπτεται, και θα γίνει εκτενής ενημέρωση των μελών μας επί των τρεχόντων οικονομικών και λοιπών θεμάτων που τα αφορούν, από τον πρόεδρο της ΕΑΑΝ, Αντιναύαρχο (ε.α.) Σπυρ. Περβαινά Π.Ν.

    Προκειμένου αποφευχθούν οι επιπτώσεις και δεσμεύσεις τις οποίες συνεπάγεται η επανάληψη της Γ.Σ. σε μία εβδομάδα σε περίπτωση μη απαρτίας, θα θεωρηθεί ότι η πρώτη ημερομηνία συγκλήσεως της Γ.Σ. είναι η Δευτέρα 27η Μαρτίου 2017.

    Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής μετά ψήφου στη Γ.Σ. έχουν μόνο τα ταμειακώς εν τάξει μέλη. Παρακαλούμε τα μέλη να τακτοποιήσουν την ετήσια εισφορά τους για το 2017, η οποία με πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ., λαμβανομένης υπόψη και της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας, μειώθηκε στα 20 €. Η πληρωμή θα πρέπει να γίνει μέχρι την ημερομηνία συγκλήσεως της Γ.Σ. ή έστω και κατά την προσέλευση σ' αυτήν.

    Υπενθυμίζεται επίσης ότι προς διευκόλυνση των μελών στην καταβολή των εισφορών τους, υπάρχει από τον Απρίλιο του 2012 ο νέος λογαριασμός του Συνδέσμου στην Alpha Bank, στο όνομα του Ταμία μας, Αντιναυάρχου (ε.α.) Αποστόλου Δαγκωνάκη Π.Ν., με αριθμό: 101-00-23102-20923 (ή IBAN #: GR74 0140 1010 1010 0231 0220 923 για e-banking). Επισημαίνεται δε ότι όπως ισχύει για οποιαδήποτε κατάθεση σε Τράπεζα, είτε αυτοπροσώπως είτε ηλεκτρονικά, θα πρέπει πάντα να σημειώνεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη και ο σκοπός της καταθέσεως, προς εύκολη αναγνώριση και αποφυγή εμπλοκών.ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ         
.Σ.Σ.: Η παρούσα ανακοίνωση δεν θα κυκλοφορήσει ταχυδρομικώς. Παρακαλούνται τα μέλη μας να ενημερώσουν όποιους συναδέλφους γνωρίζουν για την ημερομηνία της Γενικής Συνελεύσεως.Συνημμένα: Πρόσκληση των μελών του ΣΑ/ΣΝΔ σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση
Αριθμός Πρωτοκόλλου : 17/2017 [Συνημμένο] Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2017


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Των Μελών του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ. σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Α./Σ.Ν.Δ. καλεί τα μέλη του Συνδέσμου σε Ετήσια, Τακτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 27η Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παπάγου, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου αρ.1, προκειμένου ληφθούν αποφάσεις επί των ακολούθων θεμάτων Ημερησίας Διατάξεως :
 • Εκλογή Προέδρου και Γραμματέως Γεν. Συνελεύσεως (φανερή ψηφοφορία).
 • Απολογισμός - Πεπραγμένα Διοικητικού Συμβουλίου, έτους 2016.
 • Βασικές Επιδιώξεις - Προβλεπόμενες Δραστηριότητες για το 2017.
 • Ανάγνωση Εκθέσεως Ελεγκτικής Επιτροπής.
 • Απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε οικονομική και διαχειριστική ευθύνη για την περίοδο από 19/03/2016 μέχρι και την ημέρα της Γενικής Συνελεύσεως 2017.
 • Λήψη αποφάσεων επί προτάσεων που θα παρουσιάσει το Δ.Σ.
 • Ενημέρωση μελών επί τρεχόντων οικονομικών και λοιπών θεμάτων που τα αφορούν, από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Ν.
 • Διάφορες Ανακοινώσεις.
Η Γενική Συνέλευση ευρίσκεται σε απαρτία όταν παρίσταται το 1/3 των ταμειακώς εν τάξει μελών. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί χωρίς άλλη ειδοποίηση, το Σάββατο 1η Απριλίου 2017, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, θεωρείται δε ότι έχει απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των παρόντων ταμειακώς εν τάξει μελών.


Ο Γενικός Γραμματεύς Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Αντιναύαρχος (ε.α.) Δημ. Πλαμαντούρας Π.Ν. Αντιναύαρχος (ε.α.) Ξεν. Μαυρογιάννης Π.Ν.
   Η Κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου μας στις 25-1-2017, στη Σ.Ν.Δ.


Ο Αγιασμός για το νέο έτος και η κοπή της Βασιλόπιτας του ΣΑ/ΣΝΔ θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. H ημερομηνία καθορίστηκε για την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ.
Εις την τελετή έχουν προσκληθεί να παραστούν οι:
Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης Π.Ν., Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, και
Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης Π.Ν., Αρχηγός ΓΕΝ.

Από το Δ.Σ. του Συνδέσμου έχει εκδοθεί η ακόλουθη ανακοίνωση/πρόσκληση (δεν θα αποσταλεί ταχυδρομικά):
Αριθμός Πρωτοκόλλου 15/2017 ------------------------------------------ Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 2017


ΠΡΟΣ : Τα μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ.

ΘΕΜΑ : Κοπή βασιλόπιτας του ΣΑ/ΣΝΔ για το 2017.


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ. έχει την ευχαρίστηση να σας γνωρίσει ότι την Τετάρτη, 25η Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:30, θα λάβει χώρα στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων ο καθιερωμένος Αγιασμός για το Νέον Έτος και η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου μας.

Εις την τελετή έχουν προσκληθεί να παραστούν οι Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης Π.Ν., Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, και Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης Π.Ν., Αρχηγός ΓΕΝ. [Σ.Σ. Προσεκλήθη ο νέος Α/ΓΕΝ]

Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν παρακαλούνται να ενημερώσουν τηλεφωνικώς τα μέλη του Δ.Σ. ή με e-mail στην παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση, προ της Δευτέρας, 23/1, αναφέροντας και αριθμό/ονόματα ατόμων, προκειμένου ειδοποιηθεί εγκαίρως η Σ.Ν.Δ. για έκδοση αδειών εισόδου.

Επίσης σας ενημερώνουμε πως η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου προγραμματίζεται κατά τα προβλεπόμενα για το Β' 15νθήμερο Μαρτίου 2017. Για την ακριβή ημερομηνία θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση που θα κυκλοφορήσει με νεώτερο και θα εμφανισθεί εγκαίρως και στην ιστοσελίδα του ΣΑ/ΣΝΔ (www.sa-snd.gr )

Ευχόμεθα σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου και τις οικογένειές τους
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ 2017!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
   Τί Γράφει Σήμερα ο Τύπος, Εθνικού, Αμυντικού ή Ναυτικού Ενδιαφέροντος.
(ανανεωμένο, Δεκ.2011)


  ...Σας ενημερώνουμε -για όσους δεν το έχετε ήδη εντοπίσει ή πληροφορηθεί- ότι στην ιστοσελίδα του Π.Ν. και συγκεκριμένα στην επιλογή 'Ημερήσιος Τύπος', καταχωρούνται αποσπάσματα με άρθρα του -Αθηναϊκού κυρίως- ημερήσιου τύπου και μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για εθνικά-διεθνή, αμυντικά, ναυτικού ή στρατιωτικού περιεχομένου κ.λπ. θέματα.

  ...Για όποιον επισκέπτεται για πρώτη φορά τη σελίδα αυτή, θα χρειαστεί να κατεβάσει ένα ειδικό πρόγραμμα (plugin) για να εμφανίζονται τα περιεχόμενα των άρθρων που περιέχονται στην σελίδα. Aκολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη, μπορεί να εγκαταστήσει αυτόματο το εργαλείο Djvu plugin, ανάλογα με τον τύπο browser που χρησιμοποιεί (Internet Explorer ή Firefox) και κάποια άλλα ακόμη προγράμματα για να βλέπει video (Adobe Flash Player και FLV Player).

  ...Για την ευκολία σας, η απ' ευθείας μετάβαση στη συγκεκριμένη υπηρεσία που προσφέρεται μέσω της ιστοσελίδας του Π.Ν., μπορεί να γίνει με απλή πίεση (click) στο παρακάτω εικονίδιο:

   Για να μην ξεχνάμε τις περασμένες εκδηλώσεις μας !


   Οι δραστηριότητες του Συνδέσμου μας, από το 2000 και μετά, "καλύπτονται και φωτογραφικά", όπου αυτό είναι δυνατόν. Ιδιαίτερα οι εκδηλώσεις μας της περιόδου που άρχισε αμέσως μετά την είσοδο του 2002, έχουν "αποτυπωθεί" σε ιδιαίτερη σειρά ηλεκτρονικών στιγμιότυπων η κάθε μιά τους.

  Οι νοσταλγοί λοιπόν των όμορφων στιγμών που ζήσαμε σε όλες τις φετινές εκδηλώσεις, όπως και των ακόμα πιο παλιών των περασμένων ετών, θα μπορούν να βρίσκουν φωτογραφίες στη στήλη "Τι έχει γίνει ως τώρα" της ιστοσελίδας μας, όπου φυλάσσεται το "φωτογραφικό μας αρχείο". Οι -όσες συγκεντρώθηκαν- φωτογραφίες, ταξινομημένες χρονολογικά και κατά επί μέρους γεγονότα, συνοδευόμενες από διευκρινιστικά σχόλια, μπορούν να αναζητηθούν στο τέλος των αντίστοιχων σχετικών άρθρων.   Tο σήμα του Συνδέσμου μας εμφανίζεται πλέον παντού !Η γραβάτα του ΣΑ/ΣΝΔ πρέπει να φέρεται με καμάρι από όλα τα μέλη μας στις επίσημες εκδηλώσεις μας. Εσείς την έχετε προμηθευτεί;

   Το πιο "επίσημο" αξεσουάρ με το έμβλημά μας, μετά την καρφίτσα του πέτου, είναι σήμερα η γραβάτα μας! Ειδικά σχεδιασμένη για το Σύνδεσμό μας, είναι ολομέταξη, αρίστης ποιότητας και εμφανίσεως, είναι διαθέσιμη, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και ο καθένας από μας μπορεί ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να την προμηθευτεί. Η τιμή είναι πολύ ελκυστική: Μόνο 30 ΕΥΡΩ.

   Τα περισσότερα μέλη μας έχουν ήδη προμηθευτεί το χαρακτηριστικό σηματάκι μας για το πέτο, με το εγκεκριμένο έμβλημα του Συνδέσμου μας. Για όσους δεν το έχουν κάνει ακόμα και για τα νέα μέλη, διατίθεται προς 5 ΕΥΡΩ το ένα, από τα μέλη του Δ.Σ.

   Επίσης, θα γνωρίζετε ασφαλώς ότι έχει φιλοτεχνηθεί αυτοκόλλητο διπλής όψεως με το έμβλημά μας, για να τοποθετηθεί στο παράθυρο του αυτοκινήτου μας, όσων από εμάς αισθάνονται καμάρι -και δεν διστάζουν να το δηλώνουν- για την κοινή μας προέλευση. Που είναι ήδη οι περισσότεροι.

   Αλλά και όσοι είχατε τοποθετήσει το σηματάκι, αλλά με τον καιρό και τον ήλιο ξεθώριασε, ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ με νέο (όπως κάνετε με τα αυτοκόλλητα σήματα της ασφάλειας ή της οδικής βοήθειας. Είναι άλλωστε τόσο φθηνά ! Μόνο 1,50 ευρώ τα δύο. Όσοι λοιπόν νομίζετε ότι χρειάζεστε αλλαγή, ζητάτε μας νέα αυτοκόλλητα σηματάκια...   Ανακοινώσεις Γενικού Ενδιαφέροντος


   [8 Φεβ.2013]: Το Δ.Σ. του Συνδέσμου, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες και τα δημιουργηθέντα προβλήματα, στην προσπάθειά του να διευκολύνει τα εγγεγραμμένα αλλά και τα υποψήφια μέλη, αποφάσισε ομόφωνα, με ισχύ από τούδε και μέχρι νεοτέρας :
 • την αναστολή καταβολής δικαιώματος εγγραφής νέου μέλους (που μέχρι τώρα ήταν 15 ευρώ),
 • την προσωρινή μείωση της ετήσιας συνδρομής των μελών σε 20 ευρώ (από 30 € μέχρι τώρα).


   Για καταβολή της ετήσιας συνδρομής μας υπάρχει -πέραν του Ταμία μας- και ο νέος (από Απρίλιο 2012) λογαριασμός:

ALPHA BANK # 101-00-23102-20923

με IBAN # GR74 0140 1010 1010 0231 0220 923


   Ο ίδιος λογαριασμός ισχύει και για την κατάθεση χρημάτων προς αγορά εισιτηρίων για τις διάφορες εκδηλώσεις του Συνδέσμου (εκδρομές, χορούς κ.λπ.).

   Επίσης υπενθυμίζεται ότι υπάρχει ειδικός λογαριασμός για την κατάθεση προσφορών των μελών και των φίλων του Συνδέσμου, για την ενίσχυση του έργου του. Ο αριθμός του λογαριασμού αυτού είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ # 5014-012019083

   Επισημαίνεται και παρακαλούνται όσοι χρησιμοποιούν αυτόν τον τρόπο οικονομικής τακτοποιήσεως να το έχουν υπόψη, ότι μετά την κατάθεση χρημάτων σε κάποιον λογαριασμό, είναι απαραίτητο να ενημερώνουν (τηλεφωνικά, με fax ή με e-mail) για την κίνηση και να δίνουν τα στοιχεία της κατάθεσης (Τραπεζικό κατάστημα/ημερομηνία/ποσό) ή τον σχετικό αριθμό TUN, ο οποίος αναγράφεται πάντα στο καταθετήριο.

   Το όνομα της ηλεκτρονικής μας σελίδας στο internet το έχετε πλέον πληροφορηθεί όλοι (αναγράφεται συνεχώς στο κάτω μέρος της επιστολής, σε όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Συνδέσμου που παραλαμβάνετε με την αλληλογραφία). Οι φίλοι μπορούν πλέον να βρίσκουν απ' ευθείας τις σελίδες του Συνδέσμου μας με το Ιστορικό του, τις μέχρι σήμερα Εκδηλώσεις μας, τις Ανακοινώσεις και τις υπόλοιπες πληροφορίες για τα μέλη μας (που θα συμπληρώνονται σταδιακά και θα ανανεώνονται συνεχώς), στη διεύθυνση:
www.sa-snd.gr


   Κατόπιν αυτού, για να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να στέλνετε e-mails στη διεύθυνση: μια ονομασία που είναι ευκολομνημόνευτη και πιστεύουμε ότι μας αντιπροσωπεύει. Και εμείς θα προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς, παρακολουθώντας καθημερινά το "ταχυδρομείο" μας, για να σας στέλνουμε τις απαντήσεις στο συντομότερο δυνατό διάστημα.

A.Ν.A.