Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικη – Επετειακή εσπερίδα του στη ΛΑΕΔ,
στις 14 Δεκεμβρίου
2023

 

 Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2023

Συμπληρωματικές πληροφορίες #1 για το δείπνο της 14ης Δεκ. 2023 

Ενημερώνουμε τα μέλη που επιθυμούν συμμετοχή στο επετειακό – προχριστουγεννιάτικο δείπνο του Συνδέσμου μας ότι:

  • Η ώρα προσέλευσης είναι 20:00
  • Τα τραπέζια είναι 10 θέσεων, που μπορούν να γίνουν 8 ή 11 θέσεων – αλλά όχι 12.
  • Οι επιθυμούντες μπορούν να σχηματίζουν την παρέα του τραπεζιού τους, μέχρι τον ανωτέρω αριθμό ατόμων.  Άλλως θα τοποθετούνται από τους οργανωτές σε τυχαία τραπέζια, ανάλογα με τα υπάρχοντα κενά.
  • Στο πλήρες εορταστικό μενού συμπεριλαμβάνονται τα ποτά (εμφιαλωμένα νερά, αναψυκτικά, σόδες, μπύρες, λευκό και ερυθρό κρασί) και καφές espresso.
  • Επειδή η χωρητικότητα της αίθουσας συμπληρώνεται ταχύτατα, υπενθυμίζεται προς τα μέλη μας να επιβεβαιώσουν το συντομότερο τη συμμετοχή τους, καταθέτοντας το αντίτιμο του επιθυμητού αριθμού προσκλήσεων, το αργότερο ως 30 Νοεμβρίου, στους λογαριασμούς:
    ΠΕΙΡΑΙΩΣ (νέος):   GR57 0172 1310 0051 3110 6759 702 (κατά προτίμηση) ή

   ALPHA BANK      :   GR78 0140 1010 1010 0231 0245 004
μη παραλείποντας να σημειώσουν το επίθετο και την ένδειξη δείπνο 14Δεκ. και φροντίζοντας να συμπεριλάβουν στην τιμή (45€ κατ’ άτομο) και τη σχετική τραπεζική προμήθεια, αν η κατάθεσή τους γίνεται από άλλη Τράπεζα. 
____________________________________________________________________________

 Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2023

ΠΡΟΣ            :  Τα μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ.
ΘΕΜΑ           :  Χριστουγεννιάτικη – Επετειακή εσπερίδα του ΣΑ/ΣΝΔ, στη ΛΑΕΔ, στις 14 Δεκεμβρίου 2023

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ. έχει την ευχαρίστηση να σας γνωρίσει ότι την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:00, διοργανώνει στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), Επετειακό, προ-Χριστουγεννιάτικο δείπνο, συνοδεία μουσικής από D.J. –και με κάποιο ακόμα έκτακτο event- για να εορτάσουμε μαζί και με τους φίλους μας, τη συμπλήρωση 25 ετών από της ιδρύσεως του Συνδέσμου.

Η ειδική τιμή συμμετοχής ανά άτομο θα είναι 45€, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το πλήρες σερβιριστό μενού μετά ποτών.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής σας και αριθμού ατόμων, μέχρι την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, είτε απ’ ευθείας προς τα μέλη του Δ.Σ. στα γνωστά σας τηλέφωνά τους, είτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@sa-snd.gr

Τα μέλη μπορούν και αυτή τη φορά να προσκαλέσουν συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα. Επίσης, τα μέλη μας παρακαλούνται να ενημερώσουν για την εκδήλωση όποιους συναδέλφους γνωρίζουν που δεν διαθέτουν e-mail, ώστε να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή.

 Για τους προσερχομένους στην εκδήλωση με ΙΧ πληροφορούμε ότι υπάρχει parking σε κοντινή απόσταση (το POLIS park, τηλ. 210.7255.420) στα 400μ. από τη ΛΑΕΔ, με είσοδο από την οδό Ριζάρη, δίπλα στο Πολεμικό Μουσείο.

Θα θέλαμε ακόμη να σας ενημερώσουμε ότι η παρούσα ανακοίνωση και οι οποιεσδήποτε τυχόν νεώτερες πληροφορίες για την εκδήλωση, θα αναρτώνται προς ενημέρωση, στη στήλη “Ανακοινώσεων/Προγραμματιζόμενες Δραστηριότητες” της ιστοσελίδας (https://sa-snd.gr) του Συνδέσμου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Το Διοικητικό Συμβούλιο