Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ανακοίνωση ημερήσιας επίσκεψης στον αρχαιολογικό χώρο Ελευσίνας,
στις 9 Νοεμβρίου
2023

 

 Αθήνα, Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023

ΠΡΟΣ            :  Τα μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ.
ΘΕΜΑ           :  Ημερήσια επίσκεψη του ΣΑ/ΣΝΔ, στον αρχαιολογικό χώρο Ελευσίνας, στις 9 Νοεμβρίου 2023

     Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλες-φίλοι του Συνδέσμου μας, καλησπέρα σας!  
     Θέλουμε να σας ανακοινώσουμε (και για πολλούς από σας να επαναλάβουμε) ότι:
     Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σ.Ν.Δ. πραγματοποιεί επίσκεψη στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το B’ εξάμηνο του 2023, την Ελευσίνα!
     Όπως ήδη σας έχουμε γνωρίσει, η ώρα αναχώρησης του πούλμαν είναι 08:30 από Λεωφ. Κηφισίας (δίπλα στη Βίλα Καζούλη), για τους εκ βορείων προαστίων, και θα ακολουθήσει μία στάση, στον ελεύθερο χώρο όπισθεν ΑΟΟΑ (ή S/M Βασιλόπουλος) του Παπάγου, περί ώρα 09:00, για τους λοιπούς συνταξιδιώτες.
     Απευθείας μετάβαση στην Ελευσίνα, χωρίς άλλη ενδιάμεση στάση.
     Εκεί θα ξεναγηθούμε στον αρχαιολογικό της χώρο, και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και να θαυμάσουμε τα εκθέματα του Μουσείου της.
     Θα ακολουθήσει ελεύθερος χρόνος για γεύμα στις ψαροταβέρνες και εστιατόρια της παραλίας.
     Κατά τη βόλτα μας μέσα από την πόλη, ας περάσουμε από το μνημείο πεσόντων του Υ/Β “ΚΑΤΣΩΝΗΣ” για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους νεκρούς του και στον ηρωικό του Κυβερνήτη, Βασίλη Λάσκο.

     
     Αναχώρηση για επιστροφή περί ώρα 16:00 (θα καθοριστεί ακριβώς, επί τόπου). Η αποβίβαση θα γίνει στα ίδια σημεία αναχώρησης.     
     Η τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο είναι 15€ για τη μεταφορά και την ξενάγηση συν 3€ για το ενιαίο εισιτήριο στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο.
     Σας ζητούμε, επειδή οι θέσεις είναι όση η χωρητικότητα ενός πούλμαν, να επισπεύσετε τη δήλωση συμμετοχής σας. Η καταβολή των χρημάτων στον Ταμία μας μπορεί να γίνει και εντός του πούλμαν, κατά την επιβίβαση.

     Με φιλικούς χαιρετισμούς
     Το Διοικητικό Συμβούλιο6