Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μνημόσυνο Πεσόντων Αεροπορίας Ναυτικού 2024

Συμμετοχή ΣΑ/ΣΝΔ στο ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων Αεροπορίας Ναυτικού, την 31-1-2024

     Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, τελέσθηκε το ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων Αεροπορίας Ναυτικού στη Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού, στο Ναυτικό Οχυρό Κοτρωνίου Μαραθώνα, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημήτριου Χούπη και του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Δημήτριου-Ελευθέριου Κατάρα ΠΝ.
     Στην τελετή παρέστησαν, ο Βουλευτής Νικόλαος Βλαχάκος, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου (ΑΝΣ), διατελέσαντες Διοικητές της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού (ΔΑΝ), εκπρόσωπος του Ελληνικού Συνδέσμου Ναυτικής Αεροπορίας (ΕΣΝΑ), εκπρόσωποι της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και συγγενείς των πεσόντων.
     Από πλευράς Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ. παρέστη ο Αντιναύαρχος ε.α. Ανδρέας Ξενάκης Π.Ν., μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου και τέως Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ναυτικής Αεροπορίας (Ε.Σ.Ν.Α.).
     Στο πλαίσιο της τελετής και μετά την επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον Αρχηγό ΓΕΝ και τον Πρόεδρο του Ε.Σ.Ν.Α., Υποναύαρχο ε.α. Συμεών Κωνσταντινίδη ΠΝ.

        Ακολουθούν ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελετή