Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εύφημος Μνεία  στον Γήση Π”Γεωργίου

Εκδήλωση μετά θάνατον απονομής ευφήμου μνείας
στον Πλοίαρχο (Μ) ε.α. Αγησίλαο (Γήση) Παπαγεωργίου ΠΝ

_____Την Τετάρτη 03 Απριλίου 2024, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Δημητρίου – Ελευθερίου Κατάρα ΠΝ, πραγματοποιήθηκε στο ΠΝΜ Θ/Κ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ» εκδήλωση για την μετά θάνατον απονομή ευφήμου μνείας, στον Πλοίαρχο (Μ) ε.α. Αγησίλαο (Γήση) Παπαγεωργίου ΠΝ.

_____Ο Πλοίαρχος (Μ) ε.α. Αγησίλαος Παπαγεωργίου ΠΝ συνέδραμε στην αποτύπωση πτυχών της Ιστορίας του Πολεμικού Ναυτικού καθώς με προσωπικό ενδιαφέρον και επιμέλεια εργάσθηκε για την προβολή αυτών στο ευρύτερο κοινό. Στο πλούσιο πνευματικό του έργο περιλαμβάνεται η συγγραφή βιβλίων με θέματα τους Φάρους και τις Στολές του Πολεμικού Ναυτικού, εικονογραφία, σκιτσογραφία, ζωγραφική, και λαογραφία.

_____Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο βουλευτής κ. Διονύσιος Χατζηδάκης, μέλη του “καρέ Φαλήρου – ομίλου φίλων Γήση”, η οικογένεια του Πλοίαρχου (Μ) ε.α. Αγησιλάου Παπαγεωργίου ΠΝ, καθώς και λοιποί προσκεκλημένοι.

_____Έργα του θα εκτίθενται στο ΠΝΜ Θ/Κ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ» έως 21 Απριλίου 2024.

_____Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την επίσημη εκδήλωση επί του  ΠΝΜ Θ/Κ “Γ. ΑΒΕΡΩΦ”, αλλά και το δείπνο/μακαρία που επακολούθησε στο Ν.Ο.Π.Φ. όπου παρακάθησαν οι φίλοι του ‘Γήση’