Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΑΓΙΑΣΜΟΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ – ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΣΑ/ΣΝΔ
ΤΗΣ 15ης ΙΑΝ. 2023

ΑΓΙΑΣΜΟΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ – ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ, ΤΗΣ 15ης ΙΑΝ. 2023 – Ενημέρωση # 1

             Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2022

ΠΡΟΣ            :  Τα μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ.
ΘΕΜΑ           :  Συνεστίαση στη Σ.Ν.Δ την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι του Σ.Α./Σ.Ν.Δ.,
Σε συνέχεια της από 30/11 ανακοινώσεως του Δ.Σ., ως κατωτέρω, για την πρώτη ομαδική εκδήλωση του Συνδέσμου μας το 2023 (δηλ. το εορταστικό γεύμα μας στη Σ. Ν. Δ., μετά τον Αγιασμό για το Νέο Έτος και την κοπή Βασιλόπιτας), σας στέλνουμε τις εξής πληροφορίες:

  • Η τελετή και το γεύμα θα πραγματοποιηθούν στην ‘αίθουσα τροπαίων’, στο νεώτερο κτηριακό συγκρότημα της Σχολής και όχι στο “Βασσάνειο” ή στην παλαιά ‘αίθουσα διασκεδάσεως’.
  • Κατά την προσέλευση, που θα γίνεται από τις 12:00, θα έχουμε χρόνο -κατά το ποτό υποδοχής- να ξαναμιλήσουμε με φιλικά πρόσωπα που έχουμε καιρό να συναντήσουμε, και παράλληλα θα υπάρξει χρόνος για όσα μέλη επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις …συνδρομητικές τους υποχρεώσεις, πριν την έναρξη του γεύματος.
  • Τα κομμάτια της βασιλόπιτας θα τα βρουν οι προσκεκλημένοι στο τραπέζι τους, ενώ το “πρωτοχρονιάτικο φλουρί/δώρο” θα επιδοθεί μετά από κλήρωση.
  • Στο γεύμα έχουν προσκληθεί και θα παραστούν ο Αρχηγός ΓΕΝ και τα μέλη του ΑΝΣ.


Από εσάς περιμένουμε να έχουμε, το συντομότερο και οπωσδήποτε προ της 23ης Δεκεμβρίου, την πρόθεση συμμετοχής και αριθμό ατόμων. Διευθύνσεις επικοινωνίας: με e-mail στη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου μας,  info@sa-snd.gr, ή μέσω της φόρμας στη στήλη “Επικοινωνίας” της ιστοσελίδας του Συνδέσμου. Ειδοποιείστε και συναδέλφους-μη μέλη του Σ.Α./Σ.Ν.Δ.
Επίσης, παρακαλούμε όσους έχουν δηλώσει και όσους θα δηλώσουν στο εξής συμμετοχή, να καταθέτουν το ποσό που αντιστοιχεί στα άτομα της παρέας τους, (45€ κατ’ άτομο) στον ακόλουθο λογαριασμό του Συνδέσμου:
                                 Τράπεζα Alpha Bank, με ΙΒΑΝ: GR78 0140 1010 1010 0231 0245 004 
εξασφαλίζοντας ότι δεν θα επιβαρυνθεί ο Σύνδεσμος με οποιαδήποτε τραπεζική προμήθεια, όταν/αν το έμβασμα προέρχεται από άλλη τράπεζα.
Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα
και με Υγεία να υποδεχτούμε το Νέο Χρόνο
Με φιλικούς χαιρετισμούς, το Δ.Σ.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ – ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ, ΤΗΣ 15ης ΙΑΝ. 2023 – Αρχική ανακοίνωση

Αριθμός Πρωτοκόλλου : 15/2022                                                                                                        Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2022

ΠΡΟΣ            :  Τα μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ.
ΘΕΜΑ           :  Συνεστίαση στη Σ.Ν.Δ την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ. έχει την ευχαρίστηση να σας γνωρίσει ότι, για να υποδεχτούμε μαζί το Νέο Χρόνο 2023, διοργανώνει εορταστικό γεύμα το μεσημέρι της  Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα τροπαίων της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, στο οποίο έχουν προσκληθεί να παραστούν ο Αρχηγός ΓΕΝ και μέλη του ΑΝΣ.
Στον ίδιο χώρο και πριν το γεύμα, (οι ακριβείς χρόνοι θα σας ανακοινωθούν εγκαίρως), θα τελεσθεί Αγιασμός για το Νέο Έτος και η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου μας.
Το γεύμα θα είναι σερβιριστό, θα περιλαμβάνει εορταστικό πλήρες μενού μετά ποτών, και θα προσφερθεί στην ιδιαίτερη τιμή των 45€ κατ’ άτομο.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν ενωρίτερα και οπωσδήποτε προ της 23ης Δεκεμβρίου, τις προθέσεις συμμετοχών και τον αριθμό ατόμων.
Φυσικά, όπως σε κάθε παρόμοια εκδήλωση του Συνδέσμου μας, τα μέλη ενθαρρύνονται  να προσκαλέσουν συναδέλφους και συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα, για να συνεορτάσουν.
Οι απαντήσεις σας για συμμετοχή και αριθμό ατόμων, όπως και τυχόν ερωτήματά σας, παρακαλούμε να απευθύνονται είτε τηλεφωνικά απ’ ευθείας προς τα μέλη του Δ.Σ., ή με e-mail στη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου μας, info@sa-snd.gr, ή τέλος μέσω της φόρμας στη στήλη “Επικοινωνίας” της ιστοσελίδας του Συνδέσμου.
Επίσης, τα μέλη μας παρακαλούνται να ενημερώσουν για την εκδήλωση τους συναδέλφους που δεν διαθέτουν ή δεν παρακολουθούν τα e-mail, ώστε να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Το Δ.Σ.