Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Επετειακή, Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα ΣΑ/ΣΝΔ στη ΛΑΕΔ

Η επετειακή, προ-χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα μας για το 2023
στη Λέσχη Αξιωματικών Ε.Δ.

 …Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 η φετινή εορταστική χοροεσπερίδα του Συνδέσμου μας. Μετά 4 χρόνια, λόγω παρεμβολής περιόδων που δεν μας επέτρεψαν τέτοιες εκδηλώσεις, επανήλθαμε και πάλι στις τακτικές Χριστουγεννιάτικες χοροεσπερίδες μας, δοκιμάζοντας όμως αυτή τη φορά, τη μεγαλοπρεπή αίθουσα Τελετών της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.
…Ο πρόεδρος του ΔΣ, στο καλωσόρισμά του προς τα μέλη και τους καλεσμένους τους, εξήγησε τον  επετειακό χαρακτήρα της εκδήλωσής, και το λόγο επιλογής της ημέρας, ώστε να συμπίπτει ακριβώς με τα 25 χρόνια από τη 14η Δεκεμβρίου 1998, την ημερομηνία ιδρύσεως του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ. [Το λόγο του προέδρου μπορείτε να διαβάσετε πιέζοντας εδώ].
…Για συμμετοχή στον εορτασμό, είχαν προσκληθεί επί τούτου τόσο τα παλαιότερα μέλη του Συνδέσμου, όσο και τα ιδρυτικά μέλη. Μπόρεσαν να παραβρεθούν οι απόστρατοι Ναύαρχοι Γεώργιος Θεοτόκης (τάξης εισόδου 1947) και Αθανάσιος Γκιόκεζας (τάξης εισόδου 1948)  και από τα ιδρυτικά μέλη, πέραν του σημερινού Προέδρου του Συνδέσμου, οι Ναύαρχοι ε.α. Σταμάτιος Κλουδάς και Δημήτριος Λαδόπουλος.

…Οι εν ενεργεία προσκεκλημένοι Ναύαρχοι του ΑΝΣ, με επικεφαλής τον ίδιο τον Α/ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, βρέθηκαν για άλλη μια φορά κοντά στους παλιούς τους συναδέλφους και οι κουβέντες ξανάφεραν στην επιφάνεια ωραίες στιγμές από τις συνυπηρεσίες στα πλοία, ζωντανεύοντας καταστάσεις και περιστατικά που μας έχουν “δέσει μαζί” για πάντα.
 …Όπως οι παρόμοιες εκδηλώσεις μας στο παρελθόν, είχε και αυτή μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχή 145 περίπου συναδέλφων και φίλων (παρά τις αρκετές έκτακτες ακυρώσεις της τελευταίας ημέρας λόγω …Covid). Η εκδήλωση χαρακτηρίσθηκε από τα εξαιρετικά εδέσματα, την ωραία μουσική από DJ, το κέφι και το χορό μέχρις αργά, αλλά και τις εκπλήξεις για τους προσκεκλημένους με την εμφάνιση κάποια στιγμή ενός χορευτικού event με Latin χορούς, και την κατάληξη της βραδιάς με γνωστές μελωδίες από το πιάνο της Κας Πηνελόπης Μηλιού, συζύγου του συναδέλφου Χρήστου Καζάση, με συνοδεία φυσαρμόνικας του αγαπητού μας Βασίλη Δημητρόπουλου. Πάνω απ’ όλα όμως, η επιτυχία της βραδιάς οφείλετο στην εξαιρετική διάθεση των συμμετεχόντων, που δημιούργησαν μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα.
 …Με τις μεγάλες εορτές ήδη μπροστά μας, αποχαιρετιστήκαμε με ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Υγεία για το Νέο Έτος 2024, και …υποσχεθήκαμε να επαναλάβουμε σύντομα τέτοιες συναδελφικές συναντήσεις.
 …Ακολουθούν μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα, που θα θυμίζουν σε όσους βρεθήκαμε εκεί το πόσο ωραία περνάμε όταν ξαναβρισκόμαστε και διασκεδάζουμε μαζί, παλιοί και νεότεροι συνάδελφοι.

Click σε οποιοδήποτε εικονίδιο για να δείτε τη φωτογραφία σε μεγέθυνση.