Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Απονομή Επάθλων Ιστιοπλοϊκών Αγώνων “ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2024” – ΣΝΔ, 19-5-2024

Ο ΣΑ/ΣΝΔ,  συμμετείχε στην τελετή απονομής επάθλων
των ιστιοπλοϊκών αγώνων “ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2024”, στη Σ.Ν.Δ.


—–Tην Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων η τελετή απονομής επάθλων των ιστιοπλοϊκών αγώνων «ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2024», παρουσία του Διοικητού της ΣΝΔ, Υποναυάρχου Φωτίου Μπότσα ΠΝ, των συνδιοργανωτών και των συμμετεχόντων αθλητών.
—–Οι αγώνες διοργανώνονται σε ετήσια βάση από τη ΣΝΔ, με τη συνδρομή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς (ΙΟΠ) και του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος (ΝΟΕ), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ). 
—–Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Ναυτικών Δοκίμων συνέδραμε  και φέτος τη Σχολή στην αθλοθέτηση των αγώνων, οι δε πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΣΑ/ΣΝΔ συμμετείχαν στην τελετή και επέδωσαν βραβεία σε νικητές.
—–Η διοίκηση της Σχολής επέδωσε τιμής ένεκεν αναμνηστική πλακέττα στο ΣΑ/ΣΝΔ, την οποία παρέλαβε ο πρόεδρος του Συνδέσμου.
—–Στο πλαίσιο της τελετής, ο Διοικητής της Σχολής βράβευσε το πλήρωμα της ΣΝΔ, το οποίο κατέκτησε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, την πρώτη θέση στην «Ρεγκάτα Ναυτικών Ακαδημιών» και επίσης την πρώτη θέση στο Πανιταλικό Κύπελλο, στα πλαίσια της «Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας» που έλαβε χώρα στο Λιβόρνο της Ιταλίας, 27 και 28 Απριλίου 2024 (βλέπε σχετική ανάρτηση εδώ).

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελετή “Παστρικάκεια 2024”.
 .