Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Συνεστίαση μελών του ΣΑ/ΣΝΔ – Ν.Ο.Ε., 18 Δεκεμβρίου 2021

Η 9η μεσημεριανή συνεστίαση των μελών του ΣΑ/ΣΝΔ στο Ν.Ο.Ε., το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021

.…Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας οργάνωσε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου (στη 1:30 το μεσημέρι), την πρώτη του από της εκλογής του εκδήλωση: ένα γεύμα των μελών και φίλων του Συνδέσμου στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.
Ήταν ταυτόχρονα η πρώτη όμαδική εκδήλωση από της ενάρξεως της πανδημίας (στις αρχές του 2019), και μας έδωσε ξανά την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και να απολαύσουμε την παρέα με αγαπητούς συναδέλφους και φίλους, σε οικείο και φιλόξενο περιβάλλον. …Η ημέρα ήταν χειμωνιάτικη, με ελαφρύ κρύο, συννεφιά και ψιλόβροχο, πράγματα που σε συνδυασμό με τον υπάρχοντα -παρά τον τριπλό εμβολιασμό και τα αυστηρώς τηρούμενα προφυλακτικά μέτρα- φόβο για τον κορωνοϊό, εμπόδισαν κάποιους να προσέλθουν, ακυρώνοντας την τελευταία (δυστυχώς) στιγμή τη συμμετοχή τους.
…Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τους κ.κ. Α/ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Στυλ. Πετράκη ΠΝ, και Δ/ΣΝΔ, Υποναύαρχο Ιωάν. Καλογερόπουλο ΠΝ με τις συζύγους τους, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.
…Στην εκδήλωση συμμετείχαν τόσο οι παλαιότεροι ναύαρχοι (όπως ο βετεράνος Β.Π.Π. Λ. Μπάσμπας και οι ναύαρχοι Γ. Θεοτόκης και Αλ. Παπαδόγγονας) όσο και νεότερα μέλη (όπως ο Αντιναύαρχος Π. Καλυβίτης μετά του ε.ε. Υποπλοιάρχου ΠΝ υιού του). Σημειώνουμε επίσης τις συμμετοχές της προέδρου του Ν. Μουσείου Ελλάδος, κυρίας Αναστ. Αναγνωστοπούλου-Παλούμπη μετά του συζύγου της, Αντιναυάρχου Ιωάν. Παλούμπη, του προέδρου της Ε.Α.Α.Ν. Αντιναυάρχου Θ. Γερούκη, αλλά και του φιλοξενούντος την εκδήλωση, Διευθυντού του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, Αρχιπλοιάρχου Αναστ. Καβάλη.
 …Η παρουσία του μεγάλου αριθμού μελών, παρά τις “ιδιαίτερες συνθήκες”, μας δίνει το “μήνυμα” ότι οι συναντήσεις μεταξύ των μελών μας είναι πάντα ευπρόσδεκτες και πρέπει να επιδιώκουμε περισσότερες ευκαιρίες.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ευχάριστη αυτή εκδήλωση.