Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η θερινή μας χοροεσπερίδα στους κήπους της Σ.Ν.Δ.
το Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

 

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, το Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024, η θερινή χοροεσπερίδα του Συνδέσμου μας.

Την καθιερωμένη, από ιδρύσεως του Συνδέσμου, ετήσια εκδήλωσή μας αυτή στο συγκεκριμένο χώρο, που είχε διακοπή επί 17 ολόκληρα χρόνια και επανήλθε το 2022, λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που προκάλεσε και στα νεότερα μέλη και φίλους, σκοπεύουμε να τη συνεχίσουμε. Η σχετική αίτηση/πρόταση του ΣΑ/ΣΝΔ για πραγματοποίηση της ετήσιας καλοκαιρινής χοροεσπερίδας του στους κήπους της Σχολής Ν. Δοκίμων, την είχε αποδεχθεί η Διοίκηση της Σχολής, και είχε την άμεση έγκριση από το ΓΕΝ..

Όπως οι παρόμοιες εκδηλώσεις μας του παρελθόντος, είχε και φέτος μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχή 140 περίπου συναδέλφων και φίλων. Η εκδήλωση χαρακτηρίσθηκε από τα εξαιρετικά εδέσματα, την ωραία μουσική από DJ, το κέφι και το χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, και πάνω απ’ όλα, από την εξαιρετική διάθεση των συμμετεχόντων, που δημιούργησε μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα.

Έχοντας ήδη μπει σε ένα θερμό καλοκαίρι, αποχαιρετιστήκαμε με ευχές για όμορφες διακοπές, που θα μας γεμίσουν με ευχάριστες εμπειρίες, για να …τις συζητήσουμε στην επόμενή μας συνάντηση.

Ακολουθούν μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα, που θα θυμίζουν σε όσους βρεθήκαμε εκεί το πόσο ωραία περάσαμε και πώς διασκεδάσαμε, παλιοί και νεότεροι συνάδελφοι μαζί.

Click σε οποιοδήποτε εικονίδιο για να δείτε τη φωτογραφία σε μεγέθυνση.