Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αρχαιρεσίες ΣΑ-ΣΝΔ, έτους 2024

H Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες του ΣΑ/ΣΝΔ
στις 30 Μαρτίου 2024

—–Την 30η Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (αίθουσα Τροπαίων), η ετήσια, τακτική Γενικά Συνέλευση και οι προβλεπόμενες Αρχαιρεσίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) του ΣΑ/ΣΝΔ, για την τριετία 2024-2027.
—–Εκφράζονται και από αυτή τη θέση οι ευχαριστίες προς την Διοίκηση της Σχολής για τη διάθεση του χώρου και την παρουσία κατά τις εναρκτήριες διαδικασίες της Γ.Σ..
—–Τα θέματα Ημερησίας Διατάξεως,  ο Απολογισμός Πεπραγμένων του Δ.Σ., ο Οικονομικός Απολογισμός και Ισολογισμός του Συνδέσμου, και η διαδικασία  εκτελέσεως των αρχαιρεσιών και εκδόσεως των αποτελεσμάτων, αναφέρονται στο επισυναπτόμενο σε μορφή pdf, που διαβάζετε ακολουθώντας  αυτό το link.
—–Το απερχόμενο Δ.Σ. εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς όλους όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία, τηρώντας το υψηλό επίπεδο που αρμόζει στο ‘σώμα’ και στο βαθμό μας, καθώς και ειλικρινείς ευχαριστίες προς την Εφορευτική Επιτροπή, αποτελούμενη εκ των:
   – Πλοιάρχου ΠΝ (ε.α.)         Κατσαβού Παναγιώτη
   – Αρχιπλοιάρχου ΠΝ (ε.α.)  Λαγαρία Δημητρίου
   – Αντιναυάρχου ΠΝ (ε.α.)    Μακρή Αθανασίου
για την άψογη εκτέλεση του έργου της καταμετρήσεως των σταυρών προτίμησης.

—–Όπως προβλέπεται από το Καταστατικό του Συνδέσμου (Άρθρο 9, παρ. 4), τα νεοεκλεγέντα μέλη προσκλήθηκαν από τον συγκεντρώσαντα τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, σε συνάντηση, όπου υπό την προεδρία του θα προβούν στην κατανομή καθηκόντων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

—–Κατωτέρω ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες.  Click στα εικονίδια για μεγέθυνση.