Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βράβευση Αντιναυάρχου (ε.α.) Ιωάννη Παλούμπη Π.Ν. από Ακαδημία Αθηνών (2010)

  • από

Βράβευση του Αντιναυάρχου (ε.α.) Ιωάννου Παλούμπη Π.Ν. από την Ακαδημία Αθηνών, για το βιβλίο του Από τα πελάγη στους αιθέρες – Το χρονικό της Ναυτικής Αεροπορίας“.

Την επικείμενη βράβευση τη γνωρίζαμε, αλλά μόλις τώρα την εντοπίσαμε από σχετικά δημοσιεύματα του ημερήσιου Τύπου, που έχουν καταχωρηθεί σε σχετικές στήλες του διαδικτύου.

Αισθανόμενοι υπερήφανοι, που για μία ακόμη φορά μέλος της μεγάλης οικογενείας του Π.Ν. βραβεύεται από την Ακαδημία Αθηνών, αποφασίσαμε την αναδημοσίευση, για να ενημερώσουμε και να το μοιραστούμε με όλους τους συναδέλφους που πιθανώς δεν το πληροφορήθηκαν από άλλη πηγή.

Η παρούσα στήλη, εκφράζοντας ασφαλώς το σύνολο των συναδέλφων και όχι μόνο τα μέλη του Συνδέσμου μας, στέλνει θερμά συγχαρητήρια προς τον επαξίως βραβευθέντα, Αντιναύαρχο Π.Ν. (ε.α.) Ιωάννη Παλούμπη.

Παράλληλα, θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήρια των συναδέλφων και προς τον επίσης βραβευθέντα από την Ακαδημία Αθηνών Σύνδεσμο Επιτελών Εθνικής Αμύνης, “για τη συμπλήρωση 50 χρόνων δραστηριότητας“.

Μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ για τα βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών της 29ης Δεκεμβρίου 2010, με click εδώ.