Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βραδιά Οπερέτας στο Δημοτικό κηποθέατρο Παπάγου, την 29η Ιουν. 2014

Ο ΣΑ/ΣΝΔ στη δεύτερη, θερινή αυτή τη φορά, “Βραδιά Οπερέτας”
στο Δημοτικό κηποθέατρο Παπάγου

…Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014, θερινή “Βραδιά Οπερέτας”, η δεύτερη φέτος που συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σ.Ν.Δ. με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, αυτή τη φορά στο δροσερό Δημοτικό κηποθέατρο Παπάγου.

…Και σ’ αυτή την εκδήλωση, παρουσία του ιδίου του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού, Υποναυάρχου (ε.α.) κ. Βασ. Ξύδη και του Προέδρου του Δ.Σ. του ΣΑ/ΣΝΔ, Αντιναυάρχου (ε.α.) κ. Ξεν. Μαυρογιάννη, συμμετείχε μεγάλος αριθμός θεατών, τόσο εκ των κατοίκων του ιδίου και των γειτονικών Δήμων όσο και εκ των συναδέλφων. Και μόνον από πλευράς συμμετοχής αν κριθεί, η εκδήλωση πρέπει να χαρακτηρισθεί λίαν επιτυχής, λαμβανομένου επί πλέον υπόψη ότι το ίδιο βράδυ ήταν η μεγάλη αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας με την ομάδα της Κόστα Ρίκα, όπου διεκδικούσαμε πρόκριση στους οκτώ, στα πλαίσια του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου 2014.

…Ο σκοπός της εκδηλώσεως, που προσφέρθηκε με ελεύθερη είσοδο, ήταν να δώσει και πάλι χαρά στον κόσμο ώστε να ξεφύγει, έστω για λίγο, από τις δυσκολίες και την καταχνιά της καθημερινότητας. Η επιτυχημένη δε κατά γενική ομολογία πρώτη “βραδιά οπερέτας”, το Φεβρουάριο στο αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” Χολαργού, υπήρξε το κίνητρο για την καλοκαιρινή επανάληψή της.

…Η χορωδία “Μουσικά Ηχοχρώματα” και οι οκτώ λυρικοί καλλιτέχνες που συμμετείχαν, κατάφεραν για μια ακόμη φορά να προσφέρουν μαζί με τη μουσική απόλαυση και έναν αέρα αισιοδοξίας, όπως διαπιστώθηκε από τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις του κοινού.

Ακολουθούν ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελετή