Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βραδιά Οπερέτας στο Aμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, 
την 15η Φεβ. 2014.

Ο ΣΑ/ΣΝΔ σε “Βραδιάς Οπερέτας”
στο αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” του Δήμου Παπάγου.

…Πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014, “Βραδιά Οπερέτας” που συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σ.Ν.Δ. με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, στο αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” του Δήμου...Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, πέραν του ιδίου του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού, Υποναυάρχου (ε.α.) κ. Βασ. Ξύδη και του Προέδρου του Δ.Σ. του ΣΑ/ΣΝΔ, Αντιναυάρχου (ε.α.) κ. Ξεν. Μαυρογιάννη, ο Α/ ΓΕΝ κ. Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, οι Βετεράνοι παλαίμαχοι του Β’ Π.Π. Αντιναύαρχος Γεώργιος Μόραλης, Αντιναύαρχος και κυρία Θεοδ. Λυμπεράκη, Αντιναύαρχος και Κυρία Βασιλείου Μητσάκου, ο Επίτιμος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος Κόκκινος, ο Πρώην Πρωθυπουργός κ. Ιωάννης Γρίβας, ο Επίτιμος Πρόεδρος Εφετών κ. Θεοχάρης Μπίρπος, ο Ευπατρίδης κ. Ιάκωβος Τσούνης, ο Εισαγγελέας κ. Γ. Καϊμενίδης, κ.ά.

…Από πλευράς Δήμου παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος Δ.Σ. Παπάγου – Χολαργού κ. Νίκος Κουκής, οι Αντιδήμαρχοι Παπάγου – Χολαργού κ.κ. Καίτη Φασούλη, Χρήστος Δασκαλόπουλος, Βασιλική Μπουφούνου, Άννα – Μαρία Τσικρικώνη και Βασιλική Ρετσινιά. Από πλευράς ΣΑ/ΣΝΔ παρέστησαν τα μέλη του Δ.Σ. και αριθμός εκ των μελών του Συνδέσμου, μετά συζύγων.

…Ο σκοπός της εκδηλώσεως, που ήταν να δώσει χαρά στον κόσμο ώστε να ξεφύγει, έστω για λίγο, από τις δυσκολίες και την καταχνιά της καθημερινότητας, επετεύχθη απόλυτα. Η χορωδία “Μουσικά Ηχοχρώματα” και οι λυρικοί καλλιτέχνες κατάφεραν να προσφέρουν μαζί με τη μουσική απόλαυση και έναν αέρα αισιοδοξίας, όπως διαπιστώθηκε από τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις του κοινού.

…Η κατάμεστη αίθουσα και τα συγχαρητήρια που εισέπραξαν οργανωτές και καλλιτέχνες μετά το πέρας της τρίωρης περίπου διάρκειας “Βραδιάς Οπερέτας”, επιβεβαιώνουν το γεγονός.

…Το Δ.Σ. διά του προέδρου του ευχαρίστησε θερμά με επιστολές, τόσο τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού και τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία, όσο και τον Μαέστρο και Καλλιτεχνικό Διευθυντή της χορωδίας, κύριο Δημήτριο Μουζάκη, και μέσω αυτού τους χορωδούς, τους λυρικούς καλλιτέχνες και τους πιανίστες, ευχόμενο προς όλους να συνεχίσουν με την ίδια ζέση το έργο τους.

…Ακολουθούν ορισμένα στιγμιότυπα από τη μουσική αυτή εκδήλωση.