Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο Αγιασμός και η Βασιλόπιτα του Συνδέσμου για το Νέο Έτος και το εορταστικό γεύμα των μελών του ΣΑ/ΣΝΔ στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023

   …Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας οργάνωσε την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 (στις 12:00 το μεσημέρι), την πρώτη για το 2023 εκδήλωση: εορταστικό γεύμα των μελών και φίλων του Συνδέσμου στην Αίθουσα Τροπαίων της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.
  …Του γεύματος προηγήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για το Νέο Έτος και η πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου.
  …Η εκδήλωση αυτή -αποτέλεσε τη 10η συνέχεια παρόμοιων εκδηλώσεων, που είχαν προσωρινά διακοπεί λόγω της πανδημίας- μας έδωσε ξανά την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και να απολαύσουμε την παρέα με αγαπητούς συναδέλφους και φίλους, σε οικείο και φιλόξενο περιβάλλον.
   …Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τους κ.κ.
Α/ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ,
ΔΔΜΝ, Αντιναύαρχο Χαρίλαο Παπαδημητρίου ΠΝ,
Υ/ΓΕΝ, Υποναύαρχο Γεώργιο Καμπουράκη ΠΝ,
Δ/ΣΝΔ, Υποναύαρχο Ιωάννη Πάττα ΠΝ,
Υ/ΑΣ, Υποναύαρχο Πολύκαρπο Κουλούρη ΠΝ και
Υ/Δ ΣΝΔ Αρχιπλοίαρχο Βασίλειο Τσούκα ΠΝ,
με τις συζύγους τους, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.
   
   …Στην εκδήλωση συμμετείχαν τόσο παλαιότεροι ναύαρχοι (όπως οι ναύαρχοι Γε. Θεοτόκης και Αλ. Παπαδόγγονας) όσο και νεότερα μέλη του Συνδέσμου. Σημειώνουμε επίσης τις συμμετοχές της προέδρου του Ν. Μουσείου Ελλάδος, κυρίας Αν. Αναγνωστοπούλου-Παλούμπη μετά του συζύγου της, Αντιναυάρχου Ιωάννη Παλούμπη, και του προέδρου του ΠΟΙΑΘ, Κυρίου Ιωάννη Μαραγκουδάκη.
   …Μετά την άφιξη των προσκεκλημένων, η όλη εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό υποδοχής από τον πρόεδρο του ΣΑ/ΣΝΔ, Υποναύαρχο ε.α. Αντώνιο Αναστασάκη, και συνεχίστηκε με τον Αγιασμό από τον Ιερέα του ΠΝ, Αλέξιο.
   …Στη συνέχεια έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας, το φλουρί/γούρι της οποίας έτυχε στην πρόεδρο του Ν.Μ.Ε. Κα Αν. Παλούμπη. Το δώρο όμως του Συνδέσμου προς τα μέλη του (ένα κινητό τηλέφωνο σύγχρονης τεχνολογίας) κληρώθηκε βάσει λαχνών, που είχαν ήδη προσφερθεί στους προσελθόντες, και ο τυχερός ήταν ο Υποναύαρχος ε.α. κ. Ιωάννης Μαρτίνος.
   …Ακολούθησε το καθιστό γεύμα, καθ’ όλη τη διάρκεια του οποίου αλλά και μετά απ’ αυτό, μας συνόδεψε η απαλή μουσική υπόκρουση από τον εξαιρετικό DJ.
  …Η παρουσία του μεγάλου αριθμού μελών, παρά τα ιδιαίτερα αυξημένα κρούσματα εποχικής γρίπης, μας ενισχύει την πεποίθηση ότι οι συναντήσεις μεταξύ των μελών μας είναι πάντα ευπρόσδεκτες και πρέπει να επιδιώκουμε περισσότερες ευκαιρίες.

   …Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ευχάριστη αυτή εκδήλωση. Click σε οποιοδήποτε εικονίδιο για μεγέθυνση. Με το ΔΕ ή ΑΡ βέλος βλέπετε την επόμενη ή προηγούμενη φωτογραφία.