Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γεύματα – Δείπνα – Χοροί

Η θερινή μας χοροεσπερίδα στους κήπους της Σ.Ν.Δ.
το βράδυ του Σαββάτου 2ας Ιουλίου 2022
 

   …Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 η φετινή θερινή χοροεσπερίδα του Συνδέσμου μας. Μετά 17 (!) ολόκληρα χρόνια, και με την παρεμβολή περιόδων που δεν πραγματοποιήθηκαν τέτοιες εκδηλώσεις για διαφόρους λόγους, επανήλθαμε και πάλι με δείπνο μετά μουσικής, στους κήπους της Σχολής Ν. Δοκίμων, κατόπιν της ευγενούς παραχωρήσεως του χώρου από το ΓΕΝ και τη Διοίκηση της Σχολής!
   …Όπως οι παρόμοιες εκδηλώσεις μας του παρελθόντος, είχε και αυτή μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχή 170 περίπου συναδέλφων και φίλων. Η εκδήλωση χαρακτηρίσθηκε από τα εξαιρετικά εδέσματα, την ωραία μουσική από DJ, το κέφι και το χορό μέχρι πρωινών ωρών και πάνω απ’ όλα, την εξαιρετική διάθεση των συμμετεχόντων που δημιούργησε μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα.
   …Οι εν ενεργεία προσκεκλημένοι βρέθηκαν για άλλη μια φορά κοντά στους παλιούς τους συναδέλφους και οι κουβέντες ξανάφεραν στην επιφάνεια ωραίες στιγμές από τις συνυπηρεσίες στα πλοία, ζωντανεύοντας καταστάσεις και περιστατικά που μας έχουν “δέσει μαζί” για πάντα.
   …Το ευχάριστο κλίμα και η ανανέωση παλιών ή νεότερων γνωριμιών, ήταν η αφορμή να γίνονται συζητήσεις και σχέδια για επανάληψη τέτοιων εκδηλώσεων σε πρώτη ευκαιρία, όταν οι περιστάσεις το επιτρέπουν.
  …Με το θερμό καλοκαίρι ήδη μπροστά μας, αποχαιρετιστήκαμε με ευχές για δροσερές διακοπές, γεμάτες με όμορφες εμπειρίες, που …υποσχεθήκαμε να τις συζητήσουμε στην επόμενή μας συνάντηση.
   …Ακολουθούν μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα, που θα θυμίζουν σε όσους βρεθήκαμε εκεί το πόσο ωραία περνάμε όταν ξαναβρισκόμαστε και διασκεδάζουμε μαζί, παλιοί και νεότεροι συνάδελφοι.

Click σε οποιοδήποτε εικονίδιο για να δείτε τη φωτογραφία σε μεγέθυνση.