Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Eορτασμός της Αγ.Μαρίνας στη Ν.Β.Ν.Ε. 16 Ιουλίου 2022.

Συμμετοχή στον εορτασμό της Αγ. Μαρίνας στη Ν.Β.Ν.Ε.
την παραμονή της εορτής της, το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε με όλες τις τιμές η τελετή εορτασμού της Αγίας Μαρίνας στον φερώνυμο Ιερό Ναό της Ναυτικής Βάσεως Νοτίου Ευβοϊκού (ΝΒΝΕ) και η περιφορά της εικόνας στους χώρους του Θερέτρου Αξιωματικών Ναυτικού (ΘΑΝ).

Στον εσπερινό της εορτής παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Υποπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, τα μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου, οι παραθεριστές του θερέτρου αυτής της περιόδου και πλήθος επισκεπτών συναδέλφων μετά των οικογενειών τους.

Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης, Διευθυντής ΙΠΕ (του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως), ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Στον εορτασμό είχαν προσκληθεί από τον κ. Α/ΓΕΝ και παρέστησαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ν.Δ., Υποναύαρχος (ε.α.) Αντ. Αναστασάκης ΠΝ, και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Αντιναύαρχος (ε.α.) Μαργ. Τζαβάρας ΠΝ.

Ακολουθούν ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελετή.

Click σε οποιοδήποτε εικονίδιο για να δείτε τη φωτογραφία σε μεγέθυνση.